Simsonról egy gyorsasági motorra átülve, mi az ami új lenne nekem?
Figyelt kérdés
A gyorsasági motorok például hogyan reagálnak a gázadásra akár a legmagasabb fokozatban 60 km/h-ról megcsutkázva?2013. febr. 1. 15:15
1/7 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mekkora a motor. De ha mondjuk egy 1000-es, akkor valszeg a koporsó lesz új dolog az életedben főleg ha ilyen kérdéseket nem tudsz megválaszolni magadban.
2/7 anonim válasza:
Nem mindegy hogy min ülsz...
Egy hayabusa kiáll kerékre 3.-ban,míg egy 250-es kis zümmögő még 1.ben sem nagyon...
5/7 anonim válasza:
Nekem személyesen a motorfék volt "újdonság". ( 2T -> 4T ).
A gázadásra úgy reagál, hogyha jobban megtekerem akkor jobban megy, ha kevésbé akkor nem megy annyira...
Nem igazán szoktam legmagasabb fokozatban kigyorsítani 60ról... szóval erről nem tudok nyilatkozni.
6/7 anonim válasza:
az, hogy hanyatt esnél?!
ezt te mos komolyan gondolod?
7/7 Theodorik84 válasza:
Személy szerint egy 70-es simpsonról ültem át egy Yamaha FJ 1200-ra, és még nem kerültem koporsóba (3 év alatt, persze ésszel hajtottam). Milyen újdonságokkal találkoznál? Az én tapasztalataim: 60-nál még nem kell kettesbe sem váltani, sokkal jobban gyorsul, kapaszkodnod kell a kormányba, hosszabb a féktáv egy picit, a súly miatt nehezebb felállítani döntésből, ha megcsutkázok és nem orrnehéz akkor hajlamos 1 kerékre állni. Remélem tudtam segíteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!