Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonról egy gyorsasági...

Simsonról egy gyorsasági motorra átülve, mi az ami új lenne nekem?

Figyelt kérdés
A gyorsasági motorok például hogyan reagálnak a gázadásra akár a legmagasabb fokozatban 60 km/h-ról megcsutkázva?
2013. febr. 1. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem mindegy, hogy mekkora a motor. De ha mondjuk egy 1000-es, akkor valszeg a koporsó lesz új dolog az életedben főleg ha ilyen kérdéseket nem tudsz megválaszolni magadban.
2013. febr. 1. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy min ülsz...

Egy hayabusa kiáll kerékre 3.-ban,míg egy 250-es kis zümmögő még 1.ben sem nagyon...

2013. febr. 1. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden új lesz.
2013. febr. 1. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy másik dimenzió fogad ... :)
2013. febr. 1. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem személyesen a motorfék volt "újdonság". ( 2T -> 4T ).

A gázadásra úgy reagál, hogyha jobban megtekerem akkor jobban megy, ha kevésbé akkor nem megy annyira...

Nem igazán szoktam legmagasabb fokozatban kigyorsítani 60ról... szóval erről nem tudok nyilatkozni.

2013. febr. 2. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:

az, hogy hanyatt esnél?!

ezt te mos komolyan gondolod?

2013. febr. 2. 07:19
 7/7 Theodorik84 válasza:
Személy szerint egy 70-es simpsonról ültem át egy Yamaha FJ 1200-ra, és még nem kerültem koporsóba (3 év alatt, persze ésszel hajtottam). Milyen újdonságokkal találkoznál? Az én tapasztalataim: 60-nál még nem kell kettesbe sem váltani, sokkal jobban gyorsul, kapaszkodnod kell a kormányba, hosszabb a féktáv egy picit, a súly miatt nehezebb felállítani döntésből, ha megcsutkázok és nem orrnehéz akkor hajlamos 1 kerékre állni. Remélem tudtam segíteni....
2013. febr. 3. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!