Sportmotor (gyorsasági), vagy Supermoto (utcaicross)?
Lényeges,hogy 50köbcentiben kérdezném,hogy melyik a jobb,praktikusabb,stb...pro-kontra érveket kérnék,köszi :)
Típusok,amik szóba jöhetnek:yamaha tzr50,derbi gpr50,aprilia rs50,,,derbi senda 50 sm.Érveiteket előre is köszönöm :D
Én amit javaslok az a gilera,és a yamaha.Ha ezekből kitudsz egy gyári állapotút fogni akkor jól jársz vele.
50ccm-nél ami számít az az hogy legyen rajta vízhűtés,az nagyon sokat dob a motoron,és soha ne használd terepre mert akkor nem lessz hosszú élettartama,és tunningolni sem szabad mert csak a mínőségük romlik és többször hagy az út szélén mint azt te csak gondolnád.
Én inkább "gyorsaságit" vennék ,mert azon minden úgy van kialakítva hogy hasíts vele :)
Supermoto-t mondanám, szerintem az egyik legnevetségesebb dolog egy 50-es "sportmotor", pláne mikor már 100méterről lehet hallani ahogy üveghangon forgatja a delikvens hogy menjen is.
Hogy objektív is legyek a SM jobb városba, könnyebb vele manőverezni,és kényelmesebb az üléspozíció.
Egyetértek Flash-sel, bár egy erőcsúsztatást megnéznék 50-es SM-val :D
Szerintem egyik motort sem igazán az 50-es kategóriára találták ki.
Vizes/poros aszfalton vagy nem gyári teljesítményű blokkal még az is megoldható. :D
Egyébként arra amire valók tökéletesek, városon belül rohangálni, hosszabb távra nem mennék 50essel.
Derbi Sendát vegyél;)
Én NSR50-el csapatom, tipikus vonyítós cucc... Elindulok vííííüüüüüüvvííííííí -kettes- üüüüvvíííííííííííííííííí -hármas- üüüüüüüüüüüüvvvvvííííííííííííííííííííííííí na és ez az a pillanat, amikor az emberek azthiszik 150-el megyek.... A valóságban 40-50 körül. Szóval ez picit röhejes, de nekem bejön.:) Igazából minden ötvenes 2T-t szét kell forgatni, de az ilyen endurok, vagy ahogy te mondod SM-ek már korábban húznak, és 8000 fölé nem kell forgatni... Nekem 6000 alatt nem indul el, hanem visszahörög vízszintes úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!