Kova 55 kérdése:
Autóvásárlás előtt állok, de nem tudok dönteni, utolsó két lehetőség 4-es golf,1.6benzin, vagy TOYOTA CARINA Carina-E Sedan 1.6 XLi?
Figyelt kérdés
Szóval melyiket válasszam?2013. febr. 1. 10:31
11/16 anonim válasza:
Azt akartam írni, hogy "Ne haragudj már ha összezavartalak"
13/16 anonim válasza:
Ha családos vagy akkor a Toyota Carinát válaszd mert nagyobb kényelmesebb kocsi mint a golf nekünk egy 2.0 dízel van belőle akárhova is mentünk még rosz utakon is kényelmes volt az utazás vel . A golfnak jóval keményebb a futóműje és kisseb is az utastere széltében és hosszaban is egyaránt
14/16 anonim válasza:
rosszúl írtam ott a golfnak jóval keményebb a futóműje
15/16 anonim válasza:
Nekem ugyanez a fajta Carinám van, az átlagnál már jóval többet futott(313e), kisebb hibák ellenére semmi probléma nincs vele. Nem egy erőgép, de utazótempónak 150-et kényelmesen tud tartani (ennél többet meg ilyen bírságolások mellett szerintem nem sokan mennek semerre). Ha kicsit barkácsolódabb az ember, otthon is sok mindent meg tud csinálni rajta.
16/16 anonim válasza:
Szia utolsó.Az én 2.0 dízelemben márn átfordúlt az óra mióta nálam van ha tényleg csak az a Km er van benne amit leírtál az nem sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!