Volt gyárilag olyan Renault 19 ami sedan és volt hátsó ablaktörlője? (kép és a többi lenn )
Figyelt kérdés
ez gyárilag ilyen volt ,vagy csak valami utólagos barkács ?
mert én is elviselnék 1 hátsó ablaktörlőt a sedanomra
nem is értem ,hogy azokra miért nem tesznek jó azt megértem hogy az nem veri fel annyira a koszt meg mit tudom én ,de egy esős napon vagy havazás + ilyen helyzetekben jól jönne egy hátsó ablaktörlő a sedanra is vagy nektek nem hiányzik ? nekem jól enne ha lenne
2013. jan. 28. 23:28
1/6 anonim válasza:
Hasonlót én is láttam, de csak egyszer, így lehet, hogy csak sufnituning.
2/6 anonim válasza:
Nekem Astra F sedanom van és soha nem hiányzott az ablaktörlő hátulról pedig megvan az autó 8 éve, előtte pedig egy Suzuki swift sedánom volt 7 évig. Most van egy kombi Ford-om is és azon bizony használom is, de sedanra szerintem felesleges.
3/6 z33 válasza:
Nekem volt nem rég egy Renault 19 RL1.4E sedanom és ez idő alatt utána néztem a típusnak,de sehol nem található ilyen gyári megoldás.Ezt csak házilag lehet így megoldani,mivel a kalaptartó kialakítása eleve nem tartalmazza a mechanika helyét.
4/6 anonim válasza:
Talán nem is a kalaptartóval van baj, hanem a hátsó ablakkal. Lehet, hogy kompatibilis lenne az 5 ajtóséval, és azon ott van az ablaktörlőnek a nyílás? (Nem tudom, csak elmélet)
5/6 anonim válasza:
Közben találtam egy ilyent: [link]
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a linket + a többieknek is köszönöm
hát ezt nem gondoltam volna ,hogy volt ebből gyári sedan törlős akkor lehet ,hogy minden kocsiból van ilyen csak ritka mint a fehér holló ? :)
2013. jan. 29. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!