Alfa Romeo GTV-t venni megéri?
ez egy olyan dolog hogy aki kipróbálta az azt mndja jó az alfa. De ez valójában csak egyfajta védekező mechanizmus többnyire, mert azt mégse mondhatja az ember h "hát ez sz*r üzlet volt". Javaslom nézz szét a népítélet oldalon, ott is sok elfogult van de statisztikailag a sok véleményből már kirajzolódik a valóság.
Olasz gépet csak ha muszáj.
inkább erőltesd a japán, német, esetleg koreai, akármi csak ne olasz, és közben adj hálát h eddig nem arra ment el a pénzetek h szervizeljétek, még nem késő!
www.alfaamore.hu
itt tedd fel ugyanezt a kérdést. Valószínüleg ismerni fogják a tulajt.:)
Nekem egy évig volt ilyen típúsu GTV-m és csak azért adtam el mert 156 v6-ra fejlesztem. A GTV-vel 2x jártam meg Skócia-Magyarország távot oda-vissza hiba nélkül. Ennyit kezdésnek a "szarolaszról". A motorról kár beszélni, jó de az igazi a V6 lenne. Ha lehet TwinSpark motorosból 160ezekm alattit kell venni. Fontos a rendszeres karbantartás, és a folyadékszintek ellenőrzése. A GTV kasztnija nem rohad mert horganyzott gyárilag, amelyik rohad azt javították.
Egyébként ha beülsz majd rájössz miért olyan különleges. A küszöb alá kell ülni:)))) Az emberek még egy 12éves GTV-t is úgy néznek meg mint egy ferrarit.
De veszélyes mert hihetetlen függőséget okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!