Babetta "szegmens vezetőt" hogyan kell leszedni? Mi a legkönnyebb megoldás?
Így van.
Végül a leírt módszer után próbálkoztam brutálisabb megoldással is. Műhelyasztal szélén megtámasztottam a felfogatott lendkereket, és a tengelyt ütöttem. De még ezzel a barbár megoldással se moccant meg!
Igaz, végülis működik a motor, rendesen indul, és kapcsol, csak egy teljes felújítást szerettem volna csinálni, ami így csak részleges lett...
Igen, én is akkor leszek bajban, ha egyszer csapágyakat, szimeringeket kell cserélni... Szerencsére elég sok bontott blokkot lehet kapni, elérhető áron. Lehet könnyebb és olcsóbb megoldás lesz beújítani egyet.
Múltkor körülnéztem a helyi vasgyűjtő telepen. Külön gyűjtik az olyan dolgokat, amit a magamfajta ott téblábolók esetleg még megvehetnek. 4 db babetta 207-es blokk hevert a földön :-) Mellette egy komplett babetta 26-os. De a neten is sokat lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!