Mi lenne a legkönnyebb megoldás a Facebook profilom törlésére?
Hello. Régebben csináltam egy Facebook profilt amit már hosszú idelje nem használtam, illetve az email cimet sem amivel beregisztráltam és hát elfelejtetem a kodot.
Most szeretnék csinálni újbol egy Facebook profilt, de egyben szeretném töröltetni a régi Facebook profilomat. De nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, milyen alapon kéne bejelentenem a profilt, illetve azt se tudom mi alapján döntik el hogy törlésre kerül e a profil, ez az ami érdekelne, hogy tudjak tőle megszabadulni, ne legyek fent a facen kétszer...
Nem kell semmilyen alapon "bejelenteni", nem tudom, honnan vetted ezt az ökörséget.
Ennyi, Google 2 másodperc alatt megmondta volna.
1. Lépés: Email jelszó helyreállító funkciója. Ha a nem használat miatt megszűnt, akkor meg újra létrehozod.
2. Lépés: Facebook jelszó helyreállító funkciója.
3. Lépés: Belépsz.
4. Lépés: Fent linkelve.
Nem kell túlbonyolítani.
Köszi ezt később megprobálom.
Ám ha még valaki tudd valami modszert ha netán ez nem jönne be akkor légyszi nyomassátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!