Dögös kérdése:
Van egy simson swarblim 51 -es vázban ha beöntök neki akkor beinduk de ha elindulok akkor 2. Behörög es leáll de utána nem induk csak ha ujra beöntök mit csináljak?
Figyelt kérdés
#Simson #betegeskedik
2013. jan. 31. 07:43
1/7 anonim válasza:
Pucold ki a karbit, vagy a benzincsapot.
2/7 anonim válasza:
Húzd le a karbiról a benzincsövet, és ha nem folyik rendesen a benzin, akkor a benzincsapot takarítsd ki.
3/7 anonim válasza:
SCHWALBE, nem swarbli...
Én a benzicsap takarításával kezdeném, különös tekintettel az üllepítő tartályra, aztán lehet a karburátort is kitakarítani! Ártani nem árt...
4/7 anonim válasza:
Ahogy már előttem is írták...főfúvóka.
5/7 anonim válasza:
Amennyiben főfúvóka alatt a tűszelepet érted.
:)
6/7 anonim válasza:
A tűszelep /ha ki is kopik/ inkább nemzár,mint zár...
Sokmindent láttam már,de eltömődött tűszelepet még nem,mert egyrészt ottvan a tankban a szűrő,ami ha át is enged némi dzsuvát,az simán át tud folyni rajta..
-Kérdező,van külön benzinszűrő beiktatva?
-Akkor tegyél bele,de még ez sem garancia arra,hogy ne duguljon el néha a főfúvóka...
7/7 A kérdező kommentje:
Nincs külön szürő a karbi pedig most lett felújitva
2013. febr. 1. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!