Hajbaj! Amikor elmegyek bulizni, mikor elindulok, még jól áll a hajam. De utána?
Figyelt kérdés
Amikor hazaérek, mindig megnézem magam és a hajam valahogy nem stimmel.:S Pedig kenek én rá mindent, nem is a legolcsóbb dolgokat. Nektek van valami jó tippetek? Köszi előre is!2010. júl. 5. 00:41
2/9 anonim válasza:
velem is ha megnyugtat:D max akkor nem ha valahogy összefogom v feltűzöm akk általában megmarad
3/9 anonim válasza:
Mindenkivel így van, ne foglalkozz vele.
4/9 anonim válasza:
Bár én fiú vagyok, nekem másfél centis hajam van. Na ha én elmegyek otthonról és mire hazaérek az még mindig úgy áll:D
5/9 anonim válasza:
A citrom leve viszonylag jó a hajra, olyan, mintha megkeményedne, de ugyanolyan fényes és puha marad. A hajadnak jobb lesz a tartása!
6/9 anonim válasza:
Ez szinte mindenkinél így van.
A citromleves megoldást ne használd, mert tönkre teszi a hajad, kiszárítja.
A kérdést nem igazán értem, gondolom ez ellen szeretnél valamit tenni, nos ez függne attól is, hogy milyen hajjal jársz el bulizni, mert 1-2 hajakra akad 1-2 tipp.
8/9 A kérdező kommentje:
Hmm hát igazából hullámos , kb. mellig érő hajjal járok, elég dús és erős, csak gondolom a sok táncolástól meg izzadástól lesz olyan kócos hatása.:S Hát ha valaki megtalálta a tökéletes módszert, az azért leírhatja, addig is jó kísérletezést és kellemes nyarat!:P
2010. júl. 5. 12:46
9/9 anonim válasza:
Házi készítésű hajformázó: Keverj össze 60 gramm cukrot 1,2 deci vízzel egy spriccelőfejes flakonban, és spricceld a hajadra, hogy tartást adjon neki.
Ez lehet, hogy jó. Nem tudom, csak olvastam, de érdemes kipróbálni.
A citromosat meg nyugodtan használd, én a nagymamámtól tanultam, és mindig használom. A hajamnak meg semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!