Autókereskedés, kérdés?
Folyamatban van a jogsim, viszont szeretnék nézni egy autókát. Vezetni tisztában vagyok vele hogy nem vihetem ki közútra. Az autót sem akarom most megvenni, csak nézelődök, vagyis amit egyet amit kinéztem arra vagyok kíváncsi. De mivel "sátortető" alatt van az autó, elég sötétben van, és nem igazán látszik minden részlete. Ezért ha megkérdem a kereskedőt hogy kintebb lehetne -e vele gurgulázni a fényre, akkor azt megengedi, vagy már ahhoz is elkéri a jogsimat? :D (amig még folyamatban van...)
2, Sőt, beindításhoz egyáltalán a kulcsot ideadja, vagy még beindítani is ő indítja be?
Közforgalmotól elzárt területen (egy autókereskedés udvara erre jó példa), azt csinálsz, amit akarsz.
A jogsit nem kéri el szerintem a kereskedő. Eszébe sem jut, hogy valaki jogsi nélkül megy autót nézni. A tető alól tuti ő fog vele kiállni, mert egyszerűbb a dolog, meg be is indítja neked.
De nem azér, mert van-e jogsid. Hanem azért, mert ő akarja neked mutodatni az autót, tehát nem fog neked kényelmetlenséget okozni azzal, hogy rád bízza az autó kigurítását:)
#1"Közforgalmotól elzárt területen (egy autókereskedés udvara erre jó példa), azt csinálsz, amit akarsz."
Ha megengedi a bácsi...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!