Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítségkérés barkas-al...

Zámbó György kérdése:

Segítségkérés barkas-al kapcsolatban. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni,h lenne egy platós barkas. Gyárilag első kerék hajtású,de nekem összkerék hajtás lenne a cél. Barkas motorról ill a válójáról,hogy tudom megoldani,h kapcsolhatót csináljak? Annyit tudok,h előre-hátra híd,mondjuk uaz, niva. De még is hogyan?

Köszönöm

2013. jan. 30. 08:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Felejtős!
2013. jan. 30. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
...méghozzá nagy ívben! Barkas nem egy erőmű, és ha még sikerülne is méretezni, majd a rendelkezésre (nem) álló gépparkkal (eszterga, (cnc)marógép, fogazógép, stb.), akkor is szinte lehetetlen lesz ezt az átalakítást engedélyeztetni, úgyhogy közúti forgalomba nem mehet.
2013. jan. 30. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább egy gázos uazt ajánlanék.
2013. jan. 30. 10:23
 4/9 szántóvető ***** válasza:

egyetértek,UAZ kell neked nem ilyen összetákolt barkas ami valószínűleg nem fog beválni.

UAZ igazi CCCP-jármű:igénytelen,megbízható,jó terep képességek és (úgy gondolom)viszonylag olcsó.

2013. jan. 30. 11:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Hasznos, és meg is fontolom
2013. jan. 30. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
ne barkácsolj. nekem volt platós barkasom igen szerettem ,de csak közutra való,mindig addig pakoltam a platót,hogy a kipufogó vége csak 4-5 cm -re volt az aszfalttól és vigan pöfögött a 3 henger a világból is kivitt volna.terepre uaz való.
2013. jan. 31. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a segítséget. Nem fogok barkácsolni. Tudomásomra jutott,h van egy jó állapotú Uaz alváz.Nincs megcsavarodva, szétrohadva. Annyi,h uaz motor helyett valami mást teszek bele,mert sok a fogyasztása. Lenne egy citjoeny :) motor,csak annak is első kihajtása van. Milyen motort tudtok ajánlani,h hátsó kihajtásom legyen?
2013. febr. 3. 08:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Oldal alján írnak mercimotort, és bmw motort is.

[link]

2013. febr. 3. 08:36
 9/9 szántóvető ***** válasza:

a régi merci motorokat jól megcsinálták,kiváló konstrukció.

kompressziót érdemes mérni azért,mert ha kopott akkor a hidegindítással gondok lehetnek.

2013. febr. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!