Opel Astra F-nél hol lehet visszatekerni a kilométert?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy a spirál másik vége hol van,mármint azt egyik nyilván a műszerfalba,de a másik meg hol van? És hogy szokták visszatekerni? Olyat halottam h fúrógépbe kell befogni és visszafelé tekerni.Válaszotokat várom!2013. jan. 29. 21:46
21/29 anonim válasza:
Am különben néha szokott a visszatekerésnél sérülni az óra,pontosabban a tengelyek és a fogaskerekek,onnan venni észre hogy a számok nem állnak rendesen,hanem egyik lejjebb,a másik feljebb van,vagy ugrik mikor vált a számláló. Az enyém is ilyen. :) Aminél ilyet látsz,az már gyanús lehet.. Úgyhogy ne tessék piszkálni. Neked sem esne jól ha ilyen kocsit sóznának rád.
22/29 anonim válasza:
Jajj mit vagytok úgy oda? Egy 20 éves Astrának nem mindegy, hogy mennyit mutat az órája? Úgysem hiszi el a normális ember akármennyit is mutat, és lefogadom, hogy most se a valós értéken áll. Teljesen mindegy, hova tekergeti...
23/29 anonim válasza:
Éppen ez a baj - a hihetetlenség meg a "hozzáértők" akik szerint 100000 (százezer) km felett minden rossz.
Nem tekergetni kellene, hanem tisztában lenni a valós futásteljesítménnyel - ha úgysem számít, akkor minek szétbontogatni?
24/29 anonim válasza:
képzeld magad a vevő helyére és gondolj bele hogy neki milyen lesz, hogy vesz egy olyan autót ami nem fog át menni a vizsgán elkezd gondolkodni hogy miért és aztán elmegy hozzád és fejbe basz egy bazi nagy hó lapáttal szeribtem hagyd úgy azta kocsit...
25/29 anonim válasza:
Ja valószínű, hogy az óratekerés lesz az oka, hogy egy 20 éves autó nem megy át műszakin. Idióták...
26/29 szántóvető válasza:
hát a műszakin átmegy de én úgy képzelem el hogy a csicskázóállomáson jelznek a hatóságok felé hogy rendellenesség van és eljárás indul.
27/29 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem történik ilyesmi. Ha meg történne, akkor az eladóé lenne a felelősség rögtön.
29/29 gkol1 válasza:
Ember itt ilyet ne kérdezz ki tudja ki olvassa el és az előző válaszolók biztos volt egy pár jagesz már biztos keresik az F Astradat amúgy mindent lehet csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!