Elsőre sikerült a forgalmi vizsgád? Ha igen, akkor hány óra után?
Akkor ügyes vagy. Gratulálok! :)
Én teljesen nulláról indultam, és csak a 26. óra környékén jöttem bele, így szükségem volt pótórákra, (20-ra). Most már jól megy minden, 2 hét múlva vizsga... Kicsit félek, és nagyon izgulok...
Mit tanácsoltok így a vizsga előtt? :)
ma 20:36.
Nagyon vicces kedvében van valaki... :p
Kb. egy órát bohóckodtunk a rutinpályán, utána meg ugyanannyit a forgalomban, aztán elvittem az oktatót Csepelről a Klinikákhoz. Aztán már csak vizsga előtt mentünk egy kört a vizsgaútvonalon. Ez kb. 3 óra, persze aláírtam az oktatónak a 30 órát...
Ja, és ez 1986-ban volt. Persze a KRESZ-szel nem volt gondom, hiszen akkor már volt 3 éve kismotor jogsim, és az ideiglenes A is megvolt már vagy fél éve. No meg 10 éves korom óta vezettem mindent, ami az udvarunkban előfordult.
csak a szokásosat:ne idd le magad a sárga földig,ne vacsizz babgulyást kemény drogot még véletlenül se.
alap óraszámot vettem,összegyütt elsőre.jó kis kettes golf volt.És tudom hogy senkit nem érdekel de diesel volt és zöld színű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!