Egy sima használtautó kereskedésnél lehet ilyet?
1, Pénteken megyek megnézni egy autót. Viszont főképpen a beindítására, valamint az alapjáratra és ezekre vagyok kíváncsi. Nem néznek hülyének ha "nem akarok" vele menni? :D
2, Ha mégis akarok vele menni, akkor gondolom célszerű ha nálam van a jogsi, mert kérik itt is? :)
Lehet, hogy hülyének néznek, amiért egy métert sem mész vele, de mivel a kereskedő ebből él, nem fog elzavarni miatta. Egyébként az, hogy hogyan indul és milyen az alapjárata, hasznos információ, de ha jót akarsz magadnak, nem veszel úgy autót, hogy nem láttad mozgásban. Sok minden nem derül ki álló helyzetben.
Ha mégis szeretnél próbakört tenni úgy, hogy te vezetsz, akkor jó, ha nálad van a jogosítványod. A világnak ezen a részén ugyanis csak azzal lehet autót vezetni, ha nincs nálad, nem mehetsz ki vele a közútra. Nem biztos, hogy a kereskedő el fogja kérni, de a rendőr kérheti, ha út közben igazoltat.
Köszönöm a válaszokat! :)
Valószínűleg hogy a kereskedőt megkérem hogy kerüljünk egyet az autóval. Gondolom a kulcsot azért ideadja nekem is , hogy én indítsam be, nem másra vagyok kíváncsi, hanem az én "érzéseimre" meg tapasztalataimra. Vezetésnél meg megint más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!