MZ TS (125) de luxe és a sima (nem de luxe) között mi a különbség?
Szerintem a deluxnak lehetett pluszba majréfogója meg oldalcsomagtartója.De ebben annyira nem vagyok bizti pedig nekem is van egy :)
Amúgy a két motor közt gyakorlatilag semmi különbség nincs ha csak nem a 150-es hengerrel látták el meg az mz ts-ek közt is két fajta blokk van amibe nem ugyanaz a főtengely meg csapágyméretek azthiszem a különbség annyi a két blokk közt hogy a főtengely csapágyokat az egyik blokknál a benzin olajozta a másiknál pedig kis járatok mentek a váltóból a csapágyfészekbe.Sikerült elkalandoznom... :)
A "De Luxe" kivitelen több volt a krómozás is, többek között a tank két oldalán is volt krómdísz!
Ha jól tévedek.
de luxe:tank oldalán crom,fordulat számlálos volt(tehát két orás)magas kormányos
standart: tankon nem volt rajt a crom betét,km orája az elsö lámpába volt(igy nem volt rajt a két gömbölyü ora mint az etz-ken)csutak kormányos volt
más nem jut most eszembe
de jó!
Akkor egy deluxom is van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!