Sima bmw e46 coupe és a e46 m3 különbség?
Figyelt kérdés
ugy tudom a karosszéria az egyforma vagyis ugyanaz a kettőnek,csak a futomű meg a motor más,vagy én nem tudom jól? :)2012. jún. 23. 12:29
1/4 anonim válasza:
Karosszéria is más, kinézetre lehet hogy ugyanolyan, de anyaghasználatban nem.
Egyébként motor, futómű, elektronika, fékrendszer, kormánymű, kb az összes fő rendszer más.
3/4 anonim válasza:
Ugyanolyan helyett HASONLÓ-t akartam írni.
4/4 anonim válasza:
sima e46 coupe van 1.6-3.0-ig, benzines és dízel verzióban, különböző felszereltséggel, ezt csak azért mondom mert az e46 coupe sem egy adott autót jelöl, egy 316i, és 330i coupe között is elég nagy kontraszt van... az M3-as, az egy speciális sport változat, más anyagokat használnak, igaz hogy abban is "csak" egy 3.2-es szívómotor van, de ez egy kihegyezett high tech motor, kb 8 ezret forog, (a sima 330i 231 lóerős, az m3 az meg 343, tehát majdnem ugyanakkora motorból kb másfélszer akkora teljesítményt hoztak ki) Teljesne más a futómű, és gondolom a karopsszéria és erősített, azt nemtudom, hogy könnyeb elemeket hazsnálnak-e, azt tudom, hogy az m3-nak van még egy speciálisabb változata is, az M3 CSL, aminek a teteje szénszálas , így nagyon könnyű, és ebből a verzióból az összes kényelmi extra, (klima, hifi) száműzve lett, a motort pedig méginkább versenytechnika, 343 helyett 370 lóerő. Az Mes modelleket, legyen az M3, M5, egy külön részlegen készítik, abszolút sportautók, amik akár a hétköznapokon is használhatóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!