Általában nekünk (tanulóknak) kell megvenni a motoros felszerelést?
Igaz két éve vizsgáztam - akkor is csak egy szedett-vedett, leszedett plexijű Kiskőrösi-szerű kék sisak volt a "kincstári" készlet... Úgyhogy mindenki a sajátját hozta.
A mostani szabályozással eléggé megdrágítják a dolgot - de ha valaki utána menni is akar, akkor valószínűleg beruházna felszerelésre mindenképpen.
Meg gondolom az a felállás sem változott, hogy a legtöbb résztvevő nem a tanfolyamon ül először motorkerékpáron. Amikor én jártam, akkor voltunk 8-an az oktatónál, abból 1 nullkilométeres leányzó volt, a többiek mind gyakorlott motorosok voltunk.
Érdemes sajátot vinni,mert ez kb olyan mintha másnak a használt zokniját húznád fel.
Én azt mondom érdemes mindent megvenni mert miután kikerülsz a forgalomba legalább lessz sajátod és talán nem immel ámmal fogod hordani és ha esel akkor igen is sok gondot megúszhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!