A tanulóknak, kb hány százalékának sikerül lerakni a jogsit elsőre?
Honnan szedjünk erről statisztikát? Nincs
Aki rendesen gyakorol, annak emgvan elsőre
Én nem ismerek olyan embert, aki 0-ról elsőre átment forgalmi vizsgán. Nekem elsőre ment, férjemnek is, a barátaink nagy részének is, de minket kivétel nélkül tanított valaki az oktatón kívül. Apum átadta a volánt ahol lehetett, földút, magán út stb.
Barátnőmnek másodjára lett meg a gyakorlati vizsgája, ő a 0-ról kezdte, de az első és a második vizsga között vett pótórát rendesen. Másik barátnőm ötödszörre ment át forgalmi vizsgán, de ő a mai napig nem tud rendesen vezetni, pedig már 6 éve van jogsija.
Tapasztalataim szerint nagyon csekély lehet azoknak a tanulóknak a száma akik 0-ról elsőre átmentek a vizsgán.
...az enyém meg pont az ezredfordulón!
Amúgy csak saját tapasztalataimat tudom leírni, hogy osztálytársaimnak, ismerőseimnek hogy sikerült.
Kb. 70-80%-nak lett meg elsőre, pár embernek kellett ismételnie.
Nekem az "A" is meg a "B" is sikerült elsőre. Nem csak a forgalmi, hanem mindegyik. A B előtt nulla tapasztalatom volt, az A előtt már megvolt ugye a B, de motoron vagy 10 éve nem ültem akkor.
Ha az ember rákészül és nem fog ki egy szemét vizsgabiztost és szerencséje is van, akkor nem gond.
A lényeg szerintem, hogy ne legyen kicentizve a pénz. Így ha kell pótóra, az sem gond, meg az sem, ha mégsem jön össze minden elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!