Mi történt a tizenéves motorossal aki halálra gázolta a zebrán a nőt aki a zebrán akart átkelni? (a nő 100 métert repült) lecsukták, vagy megússza a szemét?
na megint a kis csitri vagyok!! hazafelé jöttünk a főtérről, egy a város többi utcájához képest IS nagyon forgalams úton. Mind 2 felén kocsma, egymással szemben. Biciklis papa úgy hajtott ki elöttünk, hogy se jobbra se balra nem nézett!! 4 sávon ment át úgy, hogy mindenki satuzott! A szembe lévő sávban még össze is koccantak. Na most ha elüti őt valaki, akkor is az autós lett volna a hibás? És azt még meg kell említsem, hogy egy hajszál híján nem jöttek belénk is!!
A kis csitri...
ha a motoros a megengedett sebességgel ment volna, akkor meg tudott volna állni.
Te úgy gondolod, hogy a gyalogos a hülye, az utánad író fszkalap meg lepcsázza. gusztustalanok vagytok.
Tehát ti mehettek ezerrel zebránál is, aki lelép az a hülye és a hibás?
közben uténaolvasgatással azt megtudtam, hogy a motorosnak(19 éves) nem is lehetett érvényes engedélye arra a tipusú motorra.
kis idézet a cikkből is:
"A szakértői vizsgálatok még tartanak, de a féktávolságból ítélve valószínűsíthető, hogy gyorshajtás okozta a mostani tragédiát. Az általunk megkérdezett szakértő a motor (Yamaha R6) paramétereinek ismeretében 23–24 méterre tette a féktávolságot 50 kilométer/órás sebesség mellett. Az biztos, hogy ennél jóval több volt – információink szerint a helyszíni szemle csaknem a dupláját állapította meg. A pontos számításokra mindenképpen várni kell, addig legfeljebb valószínűsíteni lehet a gyorshajtás tényét, de a mértékét laikus nem tudja megállapítani. A KRESZ azt is kimondja továbbá, hogy a zebrát minden esetben óvatosan kell megközelíteni, függetlenül attól, hogy azon éppen akkor átkel-e valaki. "
Nekem nem a "motorosokkal" van a bajom. Vannak motoros ismerőseim akikkel nincs bajom. a bajom a felelőtlen emberekkel van, meg az olyanokkal mint ti, akik kapásból a motoros "testvért" védik akik felsőbbrendűnek érzik magukat a gyalogosoknál.
milyen lelépni?
ha gyorsan hajt, akkor sokkal gyorsabban odaér mielőtt rendben észre lehet venni. amikor körbenézel, akkor nem feltétlen látod, hogy egy őrült repít 300méterrel előtted. és nem az út szélén ütötte el ahogy tudom, magyarul nem az volt, hogy hirtelen kiugrott elé, hanem valahol kintebb a zebrán.
ide-oda pont, mint valami gyerekes játék úgy kezeled. ....
Te tényleg nagyon hülye pitsa vagy bazz!
Bringát tolta, de ez mind1, is, enhogyműr át kelljen loholnom nehgy elüssön valami idióta a zebrán.
bazz te kaptál jogsit? elképesztő de tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!