Mi történt a tizenéves motorossal aki halálra gázolta a zebrán a nőt aki a zebrán akart átkelni? (a nő 100 métert repült) lecsukták, vagy megússza a szemét?
Egyrészt öreg akárkivel megeshet h egy részeg f*sz elészédölög ezzel a nekifutással bujj vissza az anyádba aztán biztos h nem ütsz el senkit, mi a p*csáért kéne akárkit meghurcolni ezért, inkább elgondolkodhatnánaqk hogy a kocsma előtt baszkodják fejbe petrencésrúddal aki ittasan biciklire ül.
Másrészt aki vakegér és nem tud odafigyelni a körülötte lévő forgalomra az megdöglik, nem egyrésztvevős egyik baleset sem, elbaszta, beszopta ennyi a sztori aztán a sündőrség okoskodhat de itt már nincs joga rendet tenni utólag senkinek.
Amúgy én se éreznék egy fikarcnyi lekiismeret furdalást se ha egy részeg f*szfej kiszédül elém és elnyomom, megesik az ilyen ha közlekedsz, tipikus példája a rosszkor rossz időben volt esetének, még jó h egyáltalán megállt utána megnézni h mi van sokan lehet h le se szarták volna aztán a büdös életbe nem tudják meg h ki volt.
junius 11én nekem is volt 1 balesetem egy részeg faszi a kocsma elött felpattant a biciklire és én azzal a lendülettel telibe kaptam egy segédmotorral.
a helyszinelők ellenem voltak az ivócimborák majdnem nekem ugrottak de mikor egy honap molva behivtak a megyei kapitányságra tanuvallomást tenni az a rendör nagyon az velem volt.kül nnak az nembernek semmi baja nem lett nekem bal kulcscsonttörés bal bokán nagy seb és a jobb lábamba meghúzodott 1 szalag(ezt csak mellékesen irtam le)
de remélem nem vonják bognárt felelőségre mert itt egy cikk miszert a biciklis ittan volt:
14/F
17:55ös.
ha betartjuk a sebességkorlátozást, és figyeljük az utat, akkor akármennyire is részeg az illető, kitudjuk őt kerülni, főleg éjszaka, amikor szembe kb senki sem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!