Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1200-as Lada hátsó ablakait...

1200-as Lada hátsó ablakait lesötétíttetni nagyon tré?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 11:54
 1/5 anonim válasza:
hát szerintem eléggé :D
2013. jan. 27. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
ha egy rozsdás majdnem széthullott autóról beszélünk akkor igen... Ha viszont egy szép fényezésű jó állapot autóról akkor igen megéri mivel úgy már nem nézel ki vele csövesnek :D
2013. jan. 27. 12:26
 3/5 Zsolt75 ***** válasza:

Ha lenne egy jó állapotú szép Ladám, akkor azt megpróbálnám a gyári állapotra hozni, amilyennek elképzelték anno és nem "modernizálnám".

Nekem az eredeti retro tetszik és nem ez az agyongiccsezett.

2013. jan. 27. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Én természetesen nem giccsre gondoltam :) ,nekem is jobban tetszik gyári állapotában csak én szeretem a mai korhoz igazítani például nem csigás kormány hanem fogasléces,injector a motorra ,szép alufelni ,fényezés,letisztult kaszni pl nincsenek jelek rajta ,beltér hangulatosabbá tétele, modernebb ülések, ledes égők ahová csak lehet (ajtólámpa,hátsó ledes lámpa természetesen a kockás ;) ),nekem például fúrt mart sport féktárcsák vannak fent és sokkal jobban teljesít mint a gyári fék . Volt egy első totál futómű felújításom és gondoltam miért ne ,meglepően hamar megtudok állni 100-ról .Elektromos ablak,riasztó ,kp zár ilyenekre gondolok nem külső modernizálásra :)
2013. jan. 27. 15:23
 5/5 Zsolt75 ***** válasza:

Értelek, de én semmi modernet nem tennék bele. Számomra ez pont azért jó, mert olyan amilyen akkor volt..

Nyilván ha lenne ilyenem hobby autónak tartanám és nem mindennapi használatra.

2013. jan. 27. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!