Simson Star vélemények?
Ez az első motorom a babettás koraszkom után, én nagyon szeretem. 2 éve használom, ami elromolhatott raja, az el is romlott. Ez betudható annak, hogy az előző tulaj kókányolt, amit tudott, nem a motor hibája szerintem.
Lényegében 50ezer forintból egy teljesen megbízható, elfogadható esztétikai állapotú tanulómotorom lett.
Tökéletes új alkatrész elfogadható áron szinte nem kapható hozzá, ezért a legjobb a bontott alkatrész, ilyen van is bőven. Az utángyártott alkatrészek rendszerint méretpontatlanok, és a minőségük is silány, azokkal nem érdemes játszadozni, mert úgyis ők játszanának veled.
Az utazósebessége egy nagyobb első fogaskerékkel könnyedén javítható, ezáltal viszont többel kell váltogatni, ami ugyancsak nem az erőssége. Egyébként nagyon kezes motor, könnyedén kitanulható minden hibája.
Ha vennél egyet, inkább egy kicsit rozsdás, de eredeti motort vegyél, mintsem egy szépnek kinézőt, de kókányoltat. Így talán még olcsóbban is megúszhatod, még ha hobbin nem is szabad spórolni.
Csak ajánlani tudom, mert ezen az árszinten minden típus megegyezik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!