Opel astra f 1.4 motorral?
Mennyit fogyasztanak ezek?megéri e venni 200-300 eFt ?
irjatok véleményt ezekről
Szia !
Mikor kijött a gyárból akkor 60 lóerős volt,sajnos ma már abból kevés van,tehát nem egy erő gép. Ha egyedül vagy benne azért panasz nem lehet,de ha 2-4-en plusz csomagok akkor nagyon lassú, sserébe viszont kivisz a világból mert ez volt az opel legutlsó jó motorja,szinte soha se hibásodik meg,ha igen akkor se hagy az útszélén hazavisz és olcsó hozzá minden. Iletve 100-on 7.5-et fogyaszt. Ha viszont nagy tempót mész vele akkor eszik rendesen mert a kasztni nagy de a motor gyenge. Nekem ilyen van és én imádom
Nagyon jó konstrukció,főleg a 8 szelepes ...
Nem kötekedésképp de az Eco-Tech már messze nem olyan megbízható, a konstrukciós hibája miatt (olaj fogyasztás pld)........
Nekünk C14SE (82paci, 8 szelep) motorral szerelt astránk van. Hát mit mondjak, nem fogyaszt olyan nagyon keveset.
Valami nyűgje van ami miatt sokat eszik, hamarosan majd nekiállunk a diagnosztikának.
Városban olyan 9 liter körül ha jól emlékszem, országúton átlagosan terhelve 7liter, és ez alá nem megy...
De amúgy jó kis motor, igaz hengerfejezni kellett, mert valamilyen érdekes hűtőfolyadék kicsit megkezdte a hengerfej öntvényét, és átszakadt a tömítés. De azóta jó, olajat, vizet nem eszi. Egyáltalán nem füstöl, a kipufogó vége nem is kormos (ujjal beletapintva) így 260eKm után.
Baloldalt látszik a víz járatnál kis bemaródás, emiatt szakadt át. Nem tudom meddig fogja húzni így síkolás után. Ha megint átszakad, akkor felrakóhegesztés lesz meg egy alapfokú hengerfej felújítás.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!