Mitől olajos a gyertya az autóba?
Jé, végre valaki akinél nem az az indítási gond ha nem indul az első fordulatra. :D
Viszont akkor sanszosabb a gyűrű is, de lehet az olajtól is, holnap kiderül van-e benne kompresszió, aztán okosabbak leszünk.
Ha tocsogtak a gyertyák az olajban, akkor egyértelmű hogy nehezen fog beindulni. :)
180E alatt tényleg nem illene szanaszét kopni a gyűrűknek, de bármi megeshet - szokta erre egy autóvillamosságis ismerősöm mondani, hogy "láttam én már meggyfán pókot"...
Két helyről jöhet az olaj, vagy "lentről" (hengerfalon, a gyűrűk mellett) vagy "fentről" (szelepek/vezérmű felől), más lehetőség nem is igazán van. Fogy az olaj? Szoktál utántölteni? Mennyit és milyen gyakran?
Ahhoz hogy szinte szivattyúzza fel az olajat a gyűrűknek nagyon a végüket kell járniuk. Nézesd meg élőben, nézzétek át, mérjetek aztán kiderül a turpisság.
Megmértem a kompressziót.
9.5 Bar a gyári. Itt 2 hengernél 8bar van,a másik 2őnél 6.5.
Úgy hogy valószínű gyűrűzni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!