Állandoan tizta fekete olajos a gyertya ezért nem indul el. (simson s51) mi okozhatja?
Javasolt olaj:fullszintetikus.
A hiba ami okozhatja a problémád:sok olaj,karburátor beállítás(lehet hogy a tűszelep nem jó,vagy az úszó)
Elektronika is okozhatja.
Gyertyáknál szokott olyan előfordulni hogy látszólag szép szikrát ad viszont nyomás alatt már nem úgy működik ahogy kéne .
Én elsősorban aksira gyanakodék megy egy másik gyertyára.
Fogy a váltóolaj? Akkor lehet szimmering, de szerintem is sokkal valószínűbb hogy karbibeállítás. Az 1:40 keverék nem vészes, viszont lehet hogy sokat kap. Hogy állítottad be a karbit?
Meg ugye az ilyenkor szokásos dolgok: az eltömődött légszűrő miatt is szívhat be több benzint, az úszó is lehet lyukas, ilyenek...
Attól még lehet a karbi hibája - volt szerencsém olyanhoz, hogy utánfutón vittem műszakira a motoromat, indulás előtt tökéletes volt, műszakin megfelelt, mikor hazaértem fulladozott a benzinben. Egyszerűen útközben megadta magát az úszó...
Egyébként is célszerű a legegyszerűbb problémától indulni, nem kell azonnal szétkapni a fél blokkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!