Fekete gyertyát nem találok sehol, és fekete alapanyagot se. Hogyan tudnék csinálni vagy venni?
Figyelt kérdés
Legfeljebb nagyon sötét zöld vagy lila van, vagy csomagküldőben olyan, ahol a szállítási díj a gyertya árának eleve a sokszorosa.
Ha a fekete gyertya pontos használatról tud valaki segíteni még, azt szívesen veszem.
2012. máj. 9. 15:47
2/12 anonim válasza:
Mire szeretnél te pontosan fekete gyertyát használni?
4/12 anonim válasza:
Felolvasztasz mindenféle színű gyertyát (vagy 1 szinűt, mindegy), és lehet kapni művészellátókban pigment port (feketét) beleszórsz pár kanállal és fekete lesz! Már csináltam ilyet.
5/12 anonim válasza:
Válasz a 3.-nak:A fekete gyertya segít elűzni a negatív érzéseket és energiákat, és támogat az elengedésben, valamint a múlt lezárásában, hogy legyen helye az újnak.
6/12 anonim válasza:
Mennyi marhaságban tudnak hinni egyesek!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki eddig válaszolt:)
Nem vagyok sátánista vagy mi, és semmi rosszra nem akarom használni, nem is tudnám.
2012. máj. 9. 22:42
8/12 anonim válasza:
A szín csak katalizátor, mindenre jó a sima fehér is.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A koromról még nem gondolkodtam, nem tudnám eloszlatni rendesen a masszában.
2012. máj. 10. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!