Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legmegbízhatóbb a...

Melyik a legmegbízhatóbb a felsoroltak közül? A Jumper, Boxer, Ducato 3-as, a Ford Transit, vagy esetleg a Renault Master?

Figyelt kérdés
Itt elsősorban az olyan 2002 utániakra gondolok. Még a vétel nem biztos, de nincs is kizárva, és érdekelne a hozzáértők véleménye.

2013. jan. 22. 16:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Nem értem mért fikázzátok az új modelleket."

Nekem nem tetszik az új "dizájnú" Ducato, Jumper, Boxer 3-asnak az eleje.

2013. jan. 23. 11:13
 12/26 anonim ***** válasza:

JAAA és azért rossz! :-)) .Az elődje meg tetszik . :-((

Akkor a régi elv kellene mi. Mint a Barkaszt + IFÁT stb 30 -évig ugyanazt.

2013. jan. 23. 14:32
 13/26 A kérdező kommentje:

"JAAA és azért rossz! :-)) .Az elődje meg tetszik . :-(("

Ne forgasd ki a szavamat! Az egy dolog most, de az elődök akkor is jobban tetszenek, ez van.

2013. jan. 23. 15:39
 14/26 anonim ***** válasza:
Elbeszélünk egymás mellett ,én azt írtam miért rossz ,nem azt,hogy hogyan néz ki a külleme!! tudod a mondást / ne ítélj küllemre /
2013. jan. 23. 16:30
 15/26 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azért nem írtam új Ducatot, mert beázik a motortere...
2013. jan. 26. 18:25
 16/26 anonim ***** válasza:
A Master elég jó, jó vezetni, erős motorja van és bírja a gyűrődést.
2013. febr. 11. 18:57
 17/26 anonim ***** válasza:
A megbizhatóság a soförtől is függ!Ha egy sofőr normálisan kezel egy autót,akkor a legrosszabb autóval is el dolgozik évekig hiba nélkül,ha meg ész nélkül hajtja,üti-vágja,akkor a legjobb autót is hazavágja fél év alatt!
2013. febr. 21. 19:08
 18/26 anonim ***** válasza:
Ford Transit,legjobb amit vehetsz,haverom mentőautón dolgozik,Transiton,ujan kapták,már 900000 km-t raktak bele,abszolut semmi gondjuk nem volt vele,és több ismerősőm áldja a Transitokat,bátyámnak is volt,igaz régebbi tipus,de soha az életbe nem volt vele gondja,legjobb autok a kategoriájukban.
2013. márc. 22. 19:17
 19/26 anonim ***** válasza:
A mentő is régebbi típus, meg amit vettek az is. A 2006 utániak hulladékok. A benne lévő motor miatt szar a Jumper, Boxer kettős is.
2013. márc. 22. 21:22
 20/26 anonim ***** válasza:
ja,nem emlitettem,hogy Madridban dolgozik mentőn,ott meg nem régebbi tipus...
2013. márc. 23. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!