Robogó variátort hogyan/mivel lehet leszedni?
Aerox variátoráról lenne szó, görgőt szeretnék cserélni benne. Tudom, van külön variátor blokkoló szerszám, de házi készítésű eszközzel, vagy egyszerű módon hogyan oldható meg, hogy a főtengely ne mozogjon, és a variátort rögzítő anyát le lehessen csavarni, aztán vissza.
Hátsó kuplung levétele egyszerűbb, ott be lehet akasztani a kuplung harangnál, és levehető az anya.
Szerintem csapágylehúzóval.
És minél nagyobb felületen a tövénék húzd mert amúgy eltörhet.
A legtökéletesebb és egyben olcsó, egyszerű módszer az olajszűrő fogóval való leszedés. pl ilyen : [link]
Kuplungharangot is le lehet vele simán szedni és visszarakni, semmit nem tőr le.
Takumi:
köszi szépen, ez nagyon hasznos volt!
Már előttem van hogy kellene, de a képet ha lehetséges mutass róla, az is sokat segítene, hogy helyesen készítsem el.
Ilyesmire én is gondoltam már, hogy hogyan lehetne azt az alakot kivágni, de a vascső még nem jutott eszembe.
E-mail címemre is küldheted a képet: tudjanandor@gmail.com
Előre is köszönöm!
Igen, jól látszik minden. Köszi :)
Hétvégén megpróbálok készíteni egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!