SÜRGŐS! Az 1. 0-es régi swift-nél hogyan tudom leszedni az ablaktekerőt?
Egy seegergyűrű tartja a helyén, úgy tudod leszedni hogy fogsz egy zoknit vagy egy rongyot, behúzod a tekerő tengelye mellé,és körbeforgatod a kart.
A gyűrű beleakad aztán szétnyílik és le tudod szedni.
Nem rossz trükk ! :)
Egy omega gyűrű fogja ,én egy vékony a végén hajlított csavarhúzoval szoktam " felhúzni "........
Jah értem kösz. És visszatenni ugyanígy?:D
Azért akarom szétszedni, mert amikor húzom fel az ablakot akkor mielőtt teljesen felhúznám olyan 10cm kell még akkor megszorul és nagyon nehezen lehet tekerni. Meg amugy is nehéz tekerni...mindenesetre megnézem, bezsírozom aztán kiderül vagy nemtudom:/
Visszatenni úgy tudod hogy berakod a tekerő hátuljába (megvan a helye, meg fogod találni), aztán visszaütöd a tengelyre.
Ha szorul akkor valszeg a kéder szakadt el és amiatt van, ne erőltesd mert eldurranhat az üveg, talán 2000ft-ból lehet bele venni másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!