Fel lehet jelenteni, nem fogja letagadni?
Figyelt kérdés
Egy bevásárló központ parkolójában meghúzták a kocsimat, felírták a rendszámot, de nem merem feljelenteni, mert mivel nincs kamera a parkolóban le fogja tagadni.2009. aug. 30. 19:33
1/8 anonim válasza:
Nem csak videófelvétel alapján lehet rábizonyítani, ami történt: ha az autón látszanak a baleset nyomai (festékfelkenődés, húzásnyomok - persze a megfelelő helyen), az már elég lehet. Egy próbát megér...
2/8 anonim válasza:
De egy pofátlanok vannak, nem szokásom meghúzni autókat de ha véletlen megtörténne én nem hajtanék el. Nekem is húzták már meg én nem jelentettem föl. Lehet érdemes lenne megkérdezni a rendőrségen. Vagy tudod ki látta? Ha 2 ember látta és tanúskodna neked ez ügyben akkor érdemes feljelenteni. Nagy károsodás van amúgy az autóban?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vészes, csak a fényezés, szerintem nem csinálok ügyet belőle. Azért köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 30. 20:08
4/8 anonim válasza:
Próbáld meg átpasztázni, hátha eltűnteti.
5/8 anonim válasza:
ez nemigaz! nemár! ne hagyjuk futni az ilyen embereket! nekünk is meghuzták anno egy pláza tetején, felirták a rendszámát, akik látták. és megtudtuk oldani, kifizette.
MINDENKÉPP jelentsd fel! ha nem sikerül, akkor is legalább megprobáltad.
6/8 anonim válasza:
Le kellett volna fényképezned mindkét autót, hogy hol van meghúzva. Ha a tiéden látszik, akkor a másikon is kell, hogy látszódjon.
7/8 anonim válasza:
Minél hamarabb jelentsd fel!! A sógorom is így járt, kimentek a rendőrök, és a másik autón ott volt a nyom, na meg a szemtanúk is, ha kimennek a rendőrök hidd el elismeri, mert úgy kisebb a bünti.
8/8 anonim válasza:
Persze hogy jelentsd fel.Rendszám alapján megtalálják a cymét és ha a rendörség nemis tesz semmit te odamész és mondod neki hameg nemakar fizetni megfenyegeted hogy akkor ne lepödjön meg hogy ha az ö kocsija is karcos lesz egy bizonyos regeglen.Nekem már volt ehhez hasonló esetem és fizetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!