Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesz egy pasi piros kocsit?

Miért vesz egy pasi piros kocsit?

Figyelt kérdés
Mármint a pasik inkább feketét, ezüstöt meg ilyesmit szoktak, nem? Jelent valamit, ha egy csávónak piros kocsija van? Azon kívül persze hogy tetszik neki a piros szín
2013. jan. 19. 13:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha új autó és direkt pirosban rendelte: tetszik neki a piros szín.

Ha használtan vette: ilyenből kapott jó állapotút jó áron. De ez az első verziót sem zárja ki.

Nem hiszem hogy más messze menő következtetést lehetne levonni egy autó színéből. Ha konkrétan kíváncsi vagy valamire, kérdezd meg tőle!

2013. jan. 19. 16:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Beszéltek itt hülyeségeket, azért vesz pirosat mert kommunista! xD

Egyébkén kinek mi tetszik, nekem pl fiú létemre a hófehér autók tetszenek full fekete belsővel...

Fekete is tetszett régen de túlságosan divatba jött, nagyon gengszteres már és már sok dakota vesz magának olyat.

Szerencse a fehér még nem annyira elterjedt akiknek meg az van az általában dakota feleség és annak fosszínű krémbelsővel van ellátva.

2013. jan. 19. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Tehát akkor te nő vagy és a barátnőiddel most azon filóztok, hogy ez a barátotok biztos b*zi. Fasza!
2013. jan. 19. 19:06
 14/21 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, igen, és valóban:) De azt hozzátenném, hogy megvan rá az alap, hogy ezt gondoljuk, illetve személy szerint nekem még közöm is van hozzá, mivel mi anno jártunk...
2013. jan. 19. 19:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Fontos dolgok az életben...
2013. jan. 19. 19:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Oké, egyrészről igazad van, másrészről viszont nekem fontos. ha meleg akkor mi a francért volt velem, ha meg nem, akkor meg csak még szimplán szeretem. persze, ha az akkor is. na mindegy. elkanyarodtunk a témától
2013. jan. 19. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk lehet hogy biszex. Vagy azóta megb*zult. Vagy éppen te voltál rá olyan hatással, hogy amiatt b*zult meg.

Vagy nem is b*zi, csak te akarod bebeszélni.

A lényeg hogy az autójának a színének semmi köze hozzá.

De ha érdekel, mért nem tőle kérdezed meg? Mért nekünk kell találgatni, akik nem is ismerjük?

2013. jan. 19. 21:47
 18/21 A kérdező kommentje:
hát mert tökre nem ez volt a kérdés! azt kérdeztem, hogy miért vesz egy pasi piros kocsit. Csak te elkezdted magad beleásni a témába. De amúgy köszi, hogy feltételezed, hogy miattam váltott nemi identitást...:D:D
2013. jan. 19. 23:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Szívesen. :)

Csak a kérdéseidre válaszoltam. Aki beleásta magát az a 78%-os volt. Azért néha visszaolvashatnál mit kérdeztél:

Ezt kérdezted:

"Jelent valamit, ha egy csávónak piros kocsija van?"

Erre ezt válaszoltam:

"A lényeg hogy az autójának a színének semmi köze hozzá."

Aztán egy kommentedben ezt írtad:

"...ha meleg akkor mi a francért volt velem..."

Erre írtam a többit.

2013. jan. 20. 09:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja, előtte ezt is írtam, csak aztán elkezdtétek tovább boncolgatni a témát:

Kérdés: "Miért vesz egy pasi piros kocsit?"

Válasz:

"Ha új autó és direkt pirosban rendelte: tetszik neki a piros szín.

Ha használtan vette: ilyenből kapott jó állapotút jó áron. De ez az első verziót sem zárja ki.

Nem hiszem hogy más messze menő következtetést lehetne levonni egy autó színéből."

2013. jan. 20. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!