Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesz egy pasi piros kocsit?

Miért vesz egy pasi piros kocsit?

Figyelt kérdés
Mármint a pasik inkább feketét, ezüstöt meg ilyesmit szoktak, nem? Jelent valamit, ha egy csávónak piros kocsija van? Azon kívül persze hogy tetszik neki a piros szín
2013. jan. 19. 13:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

igen jelent

például ha vesz egy tűzpiros Ferrarit, akkor az azt jelenti hogy mocskosul gazdag :D

2013. jan. 19. 13:21
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelentene? Jelent valamit, ha piros pulóvert hord? Jelent valamit, ha piros a füzete? Arra akarsz kilyukadni, hogy bu.zi-e? Nem!
2013. jan. 19. 13:21
 3/21 A kérdező kommentje:
:D Okké....
2013. jan. 19. 13:22
 4/21 anonim ***** válasza:
33%
Előző vagyok: Még annyit hozzá tennék, hogy szerintem a színes kocsik nagyon csúnyák, kivéve az előbb említett sportkocsihoz hasonlók. De aki vesz egy olcsó piros kocsit, annak nincs ízlése.
2013. jan. 19. 13:23
 5/21 A kérdező kommentje:
hát én tökre nem értek a kocsikhoz, de ez valami Picasso.
2013. jan. 19. 13:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

annyit hozzátennék, hogy értelmes ember állapot alapján vesz autót, és nem aszerint, hogy milyen a színe

ha jó állapotú vedd meg, és ha a színétől hánynod kell, akkor átfényezteted

2013. jan. 19. 13:33
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
szerintem leülhettek egy 1-essel! sok autónak (pl. kis gömbölyű autónak) jól állhat a piros szín, persze piros meg piros között is van különbség, de a picasso az citroen xsara vagy C4, van olyan piros szín amiben jól is nézhet ki, ez a lányos szín fiús szín meg tökre beszűkült dolog szerintem...
2013. jan. 19. 13:47
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem én vagyok az, aki autót akar venni, egy barátomnak van piros kocsija, és az utóbbi időben csomó minden arra utalt, hogy meleg, most meg bevillant, hogy még a kocsija is piros, innen jött a kérdés:D De köszönöm, hogy írtatok!
2013. jan. 19. 13:51
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

hehe..:) Fiatal vagy még biztos,nemtudhatod hogy annak idején a 80'-as években dulakodásokba fajult viták mentek azért,hogy ki kapjon pirosat az adott típusból..xD

Volt egy vödör,televolt pingponglabdával,aki narancssárgát húzott,piros autót kapot...

2013. jan. 19. 14:01
 10/21 anonim ***** válasza:
Van olyan autó, amelyik csak pirosban néz ki valahogy. Pl a mikrobuszoknak is egész jól áll a piros, de nagyon sok kis autónak is.
2013. jan. 19. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!