Ti félreállnátok, ha bevágna elétek egy ócska piros Daewoo Lanos, és hadonászna belőle egy ember, akin láthatósági mellény van?
haverom már 3 éve Angliában dolgozott,most nyáron hazajött szabira és a Balaton parton elé állt egy fehér inges ,fehér sapkás rendőr,és megakarta állítani,
haver kikerülte és tovább ment,
a hatóság autóba ugrott,és üldözőbe vették a havert,majd elévágtak,
kérdezik tőle ,hogy az előbb miért nem állt meg a rendőrnek ,
haver : Milyen rendőrnek,hisz egy fehér egyenruhás matróz akart megállítani,egy pont ilyen,mint most maguk itt,matróznak meg nem vagyok köteles megállni.
:))
dehogy is
nekem is csomószor volt, hogy meg akartak így állítani robogóval, hogy szedjenek egy kis lóvét, és hadonásztak ott a jelvényükkel az ablakban
olyan vackot bárki tud szerezni, biztos hogy nem állok meg, simán lehet hogy vmi csaló veri így át az embereket
Milyen felszólításra?
Megkülönböztető fény ill hangjelzés hiányában,polgárőrbohócoknak sem,kivéve ha nincs velük rendőr,aki igazolni tudja magát,szines tárcsával is bárki hadonászhat,pár éve villogott mögöttem egy zsernyák,mentem még kb. 3-400métert mire megálltam,kérdezi miért nem álltam meg rögtön,mondom azért mert sáros volt az út széle,nem szólt semmit:)
" ha bevágna elétek egy ócska piros Daewoo Lanos"
Akkor lehet megpróbálnám lebiztosítózni a Volvomat ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!