Mennyibe kerül fenntartani egy ilyen autót? (lent)
AUDI-ba gondolkodok, kényelmes, biztonságos, csendes autót szeretnék, amivel autópályán és közúton is könnyen tudok közlekedni.
Ha az üzemanyagot és a kötelezőket levesszük, kb egy 10-es skálán mennyire drága márka?Alkatrész szervizelés meghibásodási arány érdekelne jobban.
Konkrétan egy ilyet néztem ki, reális lehet ez a kilométer ezért az árért?
Az, hogy automata vagy sem nálam nem sok vizet zavar, amíg 15 liter alatt eszik addig nem rinyálok, javarészt főutakon járok tehát nem városba kell.Ennek kb 10-13 literre saccolom az átlagfogyasztását.
Esetleg jöhet tanács is, milyen motorral érdemes.Nem versenyautónak kell lehetőleg 100le fölött de 170 alatt legyen.Dízelektől sem ijedek meg nincs fóbiám.
régen volt ilyen autónk, nagyon jó volt a motorja és egyáltalán nem evett sokat
vegyesben 8-10 liter, állatkodásnál 12, de pályán el lehetett vele menni 7-tel is
azért ezekre kell költögetni, szóval ne centizve legyen megvéve hanem legyen mellé legalább 2 kiló javításokra.
és az a 133 ezer kamu. szervizkönyvet meg kb semmi történet. diagolás, gyors átvizsgálás, amúgy szép.
".Ennek kb 10-13 literre saccolom az átlagfogyasztását. "
Átlagban nekem nem eszik 13-at a jóval nagyobb turbós automata Volvom. Országúton 10 alá tudom vinni az enyémet, szóval ez átlagban is tuti 10 alatt marad.
Alapos átvizsgálás valami perverz Audisnál meg a Porsche Hungarianál, aztán ha rendben van (főleg a motor+turbo és a váltó), akkor vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!