Milyen szép és megbízható kupét javasolnál, max.1.3 M-ig?
Nekem a Toyota Celica a kedvenc autóm gyerekkorom óta, mert olyan gyönyörű, de leállt a gyártása (tehát macerás javítani gondolom), meg állítólag a forgalomban lévők 99%-a már törve volt, mivel olyan raceresnek néz ki, ezért letennék róla. Szeretnék valami hasonló autót találni, ami kupé, szép, nem kell folyton javítgatni és nem mérhetetlenül drága. Ajánlanátok?
Köszönöm.
Üdv! Celica ok, nemrég volt róla cikk a Totalcar Merítés rovatában.
Én BMW E36 320i Coupét is megnéznék..
Ez mókás... Én is egy CLK coupe-t nézegettem épp hogy linkelem neked, és most látom hogy az előző válaszoló is ilyet linkelt. Azért mutatom:
Találtam még egy SLK coupe-cabrio-t is. Keménytetős, de lehajtható tetővel... Irigyellek bármit is veszel! Jaja átírva ennyi az ára! (előző válaszoló voltam) Üdv.
Hmmm... Cabrio roadster keménytetővel? Igaz csak két személyes, de egyszer láttam egy autósműsort amiben a Mazda MX 5-öt életérzésről csodákat mondtak. Ha coupe-t akarsz, gondolom nem cuccolni kell. Itt a kicsike:
Én is Mercedes CLK-t javaslok. Ilyenem van már majdnem 3 éve és nagyon megvagyok elégedve vele. Ilyenem van:
Sport edition
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!