Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit változtassak Simson...

Mit változtassak Simson s51n-es motoromon? FontoS! Még ma is kéne válasz!

Figyelt kérdés

Most kaptam meg a motort, kicsit leharcolt állapotban van, Nincsen különösebb baja csak a előző tulajdonos nem törődött vele (úgy értem nem vett hozzá semmit, nem vette ki a fojtást) vagyis nem változtatott rajta. minden nap ő is azzal járt munkába. kicsit fel szeretném "turbózni". hogy vegyem ki a fojtásokat? 2. rúgásra indul szívatóval.

Minden oké vele csak el van hanyagolva. úgy is mondhatnám hogy az előző tulajdonos motorikusan nem értett hozzá! csak vezetni tudta! Erősebbé/gyorsabbá hogy tegyem? mennyi lenne ennek az egésznek a felújítása? milyen trükkök vannak hozzá? (bocs a hosszú szövegért) ha valaki valamit nem ért az írjon privit! előre is Köszönöm a válaszokat! :D

2013. jan. 17. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

kezd el ezzel szerintem.

Üdv!

2013. febr. 10. 12:56
 12/17 A kérdező kommentje:
utólsónak: röhög a vak belem! nem vagy vicces. ide ne azért gyere hogy leszóld mások tudását fa fej!
2013. febr. 14. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha annyira nagy a tudásod, akkor miért írsz ide ki kérdéseket? hiszen akkor tudsz mindent. egyébként meg mi a bajod azzal, hogy valaki belinkelte ide az üzemeltetési útmutatót? Hidd el, hasznos olvasmány az.
2013. febr. 14. 20:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Képzeld amit írtam azt nem viccből írtam.

Ha megfogadod a tanácsom akkor egy jó kis járgányod lessz de ha nem és csak tunningolni akarod és minden sarkon le akarsz vele robbani az már a te bajod!

Nem veszed észre ,de itt nem Velem van a baj!

Üdv!

2013. febr. 14. 23:35
 15/17 A kérdező kommentje:
bocs akkor félre értettelek. de egy ilyen kérdésre ez a válasz furcsa volt. ezt azért ismerd be , félre lehetett érteni. de amúgy kösz!
2013. febr. 15. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Sok a troll,az igaz.
2013. febr. 15. 15:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos... De ilyeneket minek hoz isten világra. az anya gyereket akart ! erre ezeket kapja!
2013. febr. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!