Mit változtassak Simson s51n-es motoromon? FontoS! Még ma is kéne válasz!
Most kaptam meg a motort, kicsit leharcolt állapotban van, Nincsen különösebb baja csak a előző tulajdonos nem törődött vele (úgy értem nem vett hozzá semmit, nem vette ki a fojtást) vagyis nem változtatott rajta. minden nap ő is azzal járt munkába. kicsit fel szeretném "turbózni". hogy vegyem ki a fojtásokat? 2. rúgásra indul szívatóval.
Minden oké vele csak el van hanyagolva. úgy is mondhatnám hogy az előző tulajdonos motorikusan nem értett hozzá! csak vezetni tudta! Erősebbé/gyorsabbá hogy tegyem? mennyi lenne ennek az egésznek a felújítása? milyen trükkök vannak hozzá? (bocs a hosszú szövegért) ha valaki valamit nem ért az írjon privit! előre is Köszönöm a válaszokat! :D
Képzeld amit írtam azt nem viccből írtam.
Ha megfogadod a tanácsom akkor egy jó kis járgányod lessz de ha nem és csak tunningolni akarod és minden sarkon le akarsz vele robbani az már a te bajod!
Nem veszed észre ,de itt nem Velem van a baj!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!