Kicsi, fürge pörgős autó?
Figyelt kérdés
400ezerig érdekelnének pl. mitsubishi colt-hoz hasonló méretű pörgős fürge autók.2013. jan. 17. 17:36
12/18 A kérdező kommentje:
Írtam hogy 400ezer ig..de azért köszönöm az eddigieket..
Astra f gsi?
2013. jan. 17. 19:50
14/18 anonim válasza:
Régi Swift. Pörgős kis dögök nagyon. :)
Gti necces ennyiért, de egy 1.3 16V szerintem belefér.
15/18 anonim válasza:
1,2 golf
honda civik is tud pörögni
16/18 anonim válasza:
Ezeket nézd át. Az Astra Gsi is jó kocsi. Suzuki Swift Gti viszont nem ez az árkategória és szerintem 400ezerig van nála jobb autó is. A Swiftet inkább azok veszik, akik olcsón akarnak viszonylag jó auót, nem azok, akik pörgős autót akarnak.
17/18 anonim válasza:
ha már suzuki akkor 1.6 os- mitsubishi colt ,1.6 os motor mert egy 1.3 as 8 9 litert eszik gyárilag az 1.6 os megáll 7 literel és erőseb motor.vagy lancer jofogáson találtam egyet tegnap 300 000ért valami elég jo karban tartot gép ...
18/18 anonim válasza:
Peugeot 205 1.9 Gti. Ilyet lehet venni 400ért csak olyan ritka mint a fehér holló. 130ló 7mp! alatt gyorsul 100ra. Ami egy 20-30 éves kocsitól kiváló teljesítmény. Ha nem kell azonnal a kocsi szerintem megéri egy ilyenre várni mert egy igazi klasszikus autó nem akármilyen erőforrással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!