Melyik dízel autó fogyaszt országúton 4 liter alatt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 14:00
2/39 anonim válasza:
Vezetéstechnikától függ...
Ha én 1,6-os benzines motorból (nem túl korszerű) kihozok 4,8-at, 80-90-es tempónál, akkor egy dízellel is simán menne 4liter alácsúszni.
4/39 anonim válasza:
Renault 1.5 dci, Fiat 1.7D/TD, Citroen Saxo, VW Lupo, Daihatsu charade 1.0TD
5/39 anonim válasza:
A dci és hdi motorok ilyen 8O-1OO-as tempónál 4 liter körül fogyasztanak.Nekem Ford Focus 1.8 TDCI autóm van,Németországból Erdélyig(15OO km) nyáron 4.8,most télen 5-5.1 liter a fogyasztása.Ez 11O-13O-as tempóval,3 személy plusz csomagok.
6/39 anonim válasza:
4 alatt csak a Lupo.
Illetve bármelyik amelyiket vontatják.
7/39 anonim válasza:
pont a mult héten mentem egy lupoval pest-ről szegedre, 5,1-et evett, bár kicsit nyúztam
8/39 anonim válasza:
Szinte minden új dízeles kisautó bevihető már 4 alá - Renault Clio, Peugeot 208, Hyundai i20, de állítólag az A-Mercit is el van ennyivel - ha nem új autóról van szó, akkor ezen modellek elődjeit kell nézni.
10/39 anonim válasza:
Jaj bocs. Elnéztem egy tizedesvesszőt.
§:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!