Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 2012-es évben megspórolt...

A 2012-es évben megspórolt pénzemből szeretnék venni egy luxusautót,20millió forintot tudok rászánni. Én egy Bentley-re gondoltam, van jobb ötletetek, tanácsotok (lehet új is, használt is)?

Figyelt kérdés
(sikeres évet zártam)
2013. jan. 15. 19:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
54%
Bentley-t ne vegyél. Én nem mernék elindulni vele hosszabb útra.
2013. jan. 15. 19:29
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot!
2013. jan. 15. 19:33
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha te olyan cégigazgató lennél, aki 20 millát félretett 2012-ben (ergo legalább 5M bruttót kerestél 2012-ben) az egyrészt k*rvára önálló és pontosan tudja mit akar, másrészt tudja, hogy pl.: egy új Bentley-t nem kapsz 20 lepedőből, sőt, még használtat is csak régebbit.

Oszt' amúgy ha ilyen jól megy a cég akkor hajrá, cégesautó.

2013. jan. 15. 19:44
 14/33 Zsolt75 ***** válasza:
78%

A Bentley nem rossz választás.(Van stílusa, izléses) Én is szívesen vennék, de jelenleg egy 11 éves vectrám van a legnagyobb megelégedésemre. (és egy vállalkozást vezetek, na meg a vectrát )

A kérdéshez csak annyit, hogy 20 millát nem lehet SPÓROLNI :-)

2013. jan. 15. 19:49
 15/33 anonim ***** válasza:
2013. jan. 15. 20:13
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

Gratulálok a sikeres évedhez. :)

Mennyire akarsz feltűnő járgányt?

Én azt mondanám, hogy vegyél valami olcsóbbat, ami nem veszti el 4 év alatt az értékének a harmadát-felét.

Mondjuk Jaguar E-Type. Vagy a kedvencem, a gumibabás lökhárítóval szerelt 911-es (1968 előttiek).

A karbantartásuk nem drágább egy modern autóénál, megjelenésük van, már nem vesztik az értéküket ha vigyázol rá és nem olyan amilyenből minden utcában akad egy-két darab. :)

Ilyen Porsche per pillanat nincs a hasznaltauto.hu-n, Jag-ot a victory.hu webcímen elérhető cég kínál, igaz még nincs felújítva. De elvállalják valószínűleg.

De éppenséggel ez is egy megnyerő forma:

[link]

Azért remélem, hogy nem olyan vagy mint a volt főnököm, aki az alkalmazottakon spórolta meg a pénzt...

2013. jan. 15. 20:30
 17/33 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az irigykedőkre!

Ők még nem ismerik azt az érzést,

hogy mennyivel másabb ezzel menni a teszkóba, egy kis csirkefarhátért...

2013. jan. 15. 20:55
 18/33 anonim ***** válasza:
11%

Tudok egy olcsó Bentley-t, csak kicsit sérült. A szélvédője nem bírta a kalasnyikov-ot!

[link]

2013. jan. 15. 21:44
 19/33 anonim ***** válasza:

Harkonnen! Ránéztem erre a képre és egyből bevillant az a részlet amikor mutatták a hiradóban anno.

Egyébként a motor amit az elkövető használt inkább kellene - az talán jobb állapotú mint Seres úr Bentley-je... :P

2013. jan. 15. 21:49
 20/33 anonim ***** válasza:
Mondd már meg mivel foglalkozol. Én is magánvállalkozó vagyok, és éves szinten közel 60milliós forgalmam van, igy a haszon megközelitőleg 5M. Na, de ugye ebből vannak alkalmazott bér, egyéb befizetni valók, könyvelés, stb. Szóval amit félre tudok tenni, az kb. 2M forint éves szinten. Ezenfelül még feketén kicsit meglehet toldani, úgy mégegyszer ennyivel. Szóval tényleg érdkelne mi az, amiben ekkora forgalom van, számolásaim szerint, akkor Neked több, mint félmilliárdos forgalomnak kellene lenni.. :) Érdekes. Szóval valami értelmes autót vegyél és ne álmodozz!
2013. jan. 15. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!