A 2012-es évben megspórolt pénzemből szeretnék venni egy luxusautót,20millió forintot tudok rászánni. Én egy Bentley-re gondoltam, van jobb ötletetek, tanácsotok (lehet új is, használt is)?
Ha te olyan cégigazgató lennél, aki 20 millát félretett 2012-ben (ergo legalább 5M bruttót kerestél 2012-ben) az egyrészt k*rvára önálló és pontosan tudja mit akar, másrészt tudja, hogy pl.: egy új Bentley-t nem kapsz 20 lepedőből, sőt, még használtat is csak régebbit.
Oszt' amúgy ha ilyen jól megy a cég akkor hajrá, cégesautó.
A Bentley nem rossz választás.(Van stílusa, izléses) Én is szívesen vennék, de jelenleg egy 11 éves vectrám van a legnagyobb megelégedésemre. (és egy vállalkozást vezetek, na meg a vectrát )
A kérdéshez csak annyit, hogy 20 millát nem lehet SPÓROLNI :-)
Gratulálok a sikeres évedhez. :)
Mennyire akarsz feltűnő járgányt?
Én azt mondanám, hogy vegyél valami olcsóbbat, ami nem veszti el 4 év alatt az értékének a harmadát-felét.
Mondjuk Jaguar E-Type. Vagy a kedvencem, a gumibabás lökhárítóval szerelt 911-es (1968 előttiek).
A karbantartásuk nem drágább egy modern autóénál, megjelenésük van, már nem vesztik az értéküket ha vigyázol rá és nem olyan amilyenből minden utcában akad egy-két darab. :)
Ilyen Porsche per pillanat nincs a hasznaltauto.hu-n, Jag-ot a victory.hu webcímen elérhető cég kínál, igaz még nincs felújítva. De elvállalják valószínűleg.
De éppenséggel ez is egy megnyerő forma:
Azért remélem, hogy nem olyan vagy mint a volt főnököm, aki az alkalmazottakon spórolta meg a pénzt...
Ne hallgass az irigykedőkre!
Ők még nem ismerik azt az érzést,
hogy mennyivel másabb ezzel menni a teszkóba, egy kis csirkefarhátért...
Tudok egy olcsó Bentley-t, csak kicsit sérült. A szélvédője nem bírta a kalasnyikov-ot!
Harkonnen! Ránéztem erre a képre és egyből bevillant az a részlet amikor mutatták a hiradóban anno.
Egyébként a motor amit az elkövető használt inkább kellene - az talán jobb állapotú mint Seres úr Bentley-je... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!