Mi lehet a baja ennek a VW jettának?
Céges kocsi, most szerezték be, és az "enyém" lett. Kb 2 hete használom, nagyon tetszik, mert 2006-os, új fajta. Tegnap mennem kellett egy másik városba, kiállok vele a garázsból, és minden világított rajta. Valami sárga kormánykerék, abs(pedig kapcsolgattam az abs-t és akkor sem aludt ki a fény), sárga csúszós kocsi( gondolom az abs miatt :D). Elindultam vele, és kb. fél útnál a kilométeróra és tönkre ment... Egyáltalán nem értettem miért van ez.
Elnézést kérek a jelek rossz fogalmazásáért, nem tudom mi a nevük.
Vártam már. :)
Tudod ennek az oldalnak az a lényege, hogy van egy kérdező -jelen esetben én- , és van egy válaszoló -állítólag te..- . Ez úgy működik hogy a kérdező kérdez, a válaszoló pedig erre a kérdésre intelligensen válaszol. Nem a válaszoló kérdez. Sőt a válaszoló nem oltja le feleslegesen a kérdezőt. Sőt a válaszoló hasznos válaszokat ad, nem pedig értelmetleneket.
Kicsit gáz, hogy még ezt sem tudod.. No de sebaj, mindig tanul az ember!
Vártad már?
Nos először is Te tettél felegy zagyva kérdést. Szerintem csak egyszerűen dicsekedni akartál hogy WV Jettával jársz (2006os újabb:)
Ugyanis ha céges kocsit kapsz, nem a Te dolgod ha elromlik. Szólsz a cégnél az illetékesnek, s majd azok rendezik a javítását. Nem pedig egy társasági oldalon hallgatsz meg jobbnál jobb ötleteket, hogy éppmi lehet a rossz.
Egy ilyen rendszerű gépkocsinál rengeteg elektronika van, sokszor olyan egység generálhibajelenséget amit még a szerelők sem gondolnak. Esetleg figyelmedbe ajánlom az Injektor.hu oldalt,ott profi szerelők elemzéseit olvashatod. Van hogy napok ,akár heteken keresztül küzdenek egy hasonló hibajelenséggel. Nehogymár itt ezen az oldalon távgyógyításban megszerelje neked valaki az autót.
Ráadásul a kérdésed már elárulta, hogy nem egy műszaki ember vagy. Akiminimálisan érdeklődik az autók iránt az nemkeveri az ABS-t az ASR-el. (Mert ezt részét érdekesmód elfelejtetted javítani).
Tehát ha valamit ennyire nem tudsz előbb okosodj a neten (tudod:Googli a barátod) aztán ha nem akkor tedd közzé, hogy nem értsze hozzá.
Nekem szórakoztatóak az ilyen írások, s nem különösebben zavar, hogy ki hogyan értékel. Ebből csak az látszik, hogy nem állok be a bológatójánosok közé. Tudod a Világ csak attól fejlődött ha voltakolyanok akik vállalták, hogy nekikmás a szemléletük.
Biztos nagy király lehetsz hogy itt kötsz bele másokba, mert ugye te nem vagy bólogatójancsi. Grat!
Feleslegesen minek idegesítesz fel? Ebben leled örömöd?
Tök mindegy, látom még mindig nem érted az oldal lényegét.
az oldallényeg az lenne, hogy kérdést tegyen fel valaki amire választ vár. Feltehetően olyan kérdést amire a választ nem tudta megtalálni sehol eddig.
Amit Te is feltettél kérdést itt senki nem fog rá értelmesen válaszolni ezt magad is beláthatod.
Ha elolvastad az előző hozzászólásom akkor abban javasoltam egyoldalt, ahol haválaszt nem is, azonban legalább rávilágítást kaphatsz arról, hogy a probléma mennyire összetett amit felvázoltál.
Tényleg esetleg valami egyszerűbb műtétet (pl. vakbél eltávolítást, lábamputációt) nem akarsz innen megtanulni?
Most legalább tudjuk, hogy Neked Mercedesed van, gondolom ez volt a hozzászólásod lényege. Én sehol nem néztem le a jettát, csak azt kérdőjeleztem meg, hogy egy 2006-os kocsi mennyire mondható ujjabbnak.
Kár lenézni a Suzukikat. Egy nagyon kiforrt és egyszerű, de épp ezért kevés hibával üzemelő kis autó. Akinek arra tellik, annak az a jó. S mielőtt azt hiszed azért védem mert nekem is az van tévedsz,mert munkáim miatt nekem kicsi lenne. Nekem Opelem van amit te szintén lenézel. Na igaz nem astra, hanem még omega amit már nem is gyártanak.
Egyébként Ti elolvassátok azt is amit írok vagy csak szavakat emeltek ki belőle? Mert ha mégis mondtatokat olvastok akkor illene válaszolni azokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!