Mi lehet a baja ennek a VW jettának?
Céges kocsi, most szerezték be, és az "enyém" lett. Kb 2 hete használom, nagyon tetszik, mert 2006-os, új fajta. Tegnap mennem kellett egy másik városba, kiállok vele a garázsból, és minden világított rajta. Valami sárga kormánykerék, abs(pedig kapcsolgattam az abs-t és akkor sem aludt ki a fény), sárga csúszós kocsi( gondolom az abs miatt :D). Elindultam vele, és kb. fél útnál a kilométeróra és tönkre ment... Egyáltalán nem értettem miért van ez.
Elnézést kérek a jelek rossz fogalmazásáért, nem tudom mi a nevük.
"Elindultam vele, és kb. fél útnál a kilométeróra és tönkre ment... Egyáltalán nem értettem miért van ez. "
Azért elgondolkodtató,hogy valakinek hogy lett jogosítványa ha egy értelmes modatot nem tud összerakni.
Kérdések:
Most mi ment tönkre? A kocsi? A kilométeróra?
Ha látod, hogy hibát jelez a műszerfal, akkor miért kell vele elindulni?
1-nek.
Ha az akkumlátor lemerült akkor szted hogyan indult el vele?
Az ABS-tpedig nemhhinném hogy kapcsolgattad,mert az egy állandó felügyeleti szerkezet.Legfeljebb ASR-t kapcsolgathatsz, az pedig a kipörgésgátló.
Sejtésem szerint fogalmad sincs hogy abban a kocsiban mi micsoda. Talán el kéne olvasni a kezelési utasítást, esetleg szakműhelytől kérni egy kis okítást mielőtt beülsz egy számodra teljesen ismeretlen kocsiba, főleg ennyi műszaki érzékkel.
Most már értem miért adsz 34%-ban hasznos válaszokat...
Lehet még azzal is túloztak.
Ha pofázni akarsz, akkor élőben tedd, ne itt éld ki magad.
Bár tudom hogy a magadfajtának hiába beszél bárki is, hisz ilyenkor te lehetsz a kemény legény.
Sikerült két teljesen értelmetlen, és hasztalan választ adnod.
Remélem írsz még ide valami okosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!