Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baja ennek a VW...

Mi lehet a baja ennek a VW jettának?

Figyelt kérdés

Céges kocsi, most szerezték be, és az "enyém" lett. Kb 2 hete használom, nagyon tetszik, mert 2006-os, új fajta. Tegnap mennem kellett egy másik városba, kiállok vele a garázsból, és minden világított rajta. Valami sárga kormánykerék, abs(pedig kapcsolgattam az abs-t és akkor sem aludt ki a fény), sárga csúszós kocsi( gondolom az abs miatt :D). Elindultam vele, és kb. fél útnál a kilométeróra és tönkre ment... Egyáltalán nem értettem miért van ez.

Elnézést kérek a jelek rossz fogalmazásáért, nem tudom mi a nevük.

2013. jan. 12. 16:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lemerülhetett az akumlátor. Azért világított minden.
2013. jan. 12. 16:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Vagy beszart az elektronika!
2013. jan. 12. 17:28
 3/18 szokratesz ***** válasza:

"Elindultam vele, és kb. fél útnál a kilométeróra és tönkre ment... Egyáltalán nem értettem miért van ez. "

Azért elgondolkodtató,hogy valakinek hogy lett jogosítványa ha egy értelmes modatot nem tud összerakni.

Kérdések:

Most mi ment tönkre? A kocsi? A kilométeróra?

Ha látod, hogy hibát jelez a műszerfal, akkor miért kell vele elindulni?

1-nek.

Ha az akkumlátor lemerült akkor szted hogyan indult el vele?

2013. jan. 12. 18:50
 4/18 A kérdező kommentje:
*a kilométeróra is tönkrement...
2013. jan. 12. 18:53
 5/18 szokratesz ***** válasza:

Az ABS-tpedig nemhhinném hogy kapcsolgattad,mert az egy állandó felügyeleti szerkezet.Legfeljebb ASR-t kapcsolgathatsz, az pedig a kipörgésgátló.

Sejtésem szerint fogalmad sincs hogy abban a kocsiban mi micsoda. Talán el kéne olvasni a kezelési utasítást, esetleg szakműhelytől kérni egy kis okítást mielőtt beülsz egy számodra teljesen ismeretlen kocsiba, főleg ennyi műszaki érzékkel.

2013. jan. 12. 18:54
 6/18 A kérdező kommentje:

Most már értem miért adsz 34%-ban hasznos válaszokat...

Lehet még azzal is túloztak.

Ha pofázni akarsz, akkor élőben tedd, ne itt éld ki magad.

Bár tudom hogy a magadfajtának hiába beszél bárki is, hisz ilyenkor te lehetsz a kemény legény.

Sikerült két teljesen értelmetlen, és hasztalan választ adnod.

Remélem írsz még ide valami okosságot.

2013. jan. 12. 19:30
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem a generátor tavaly tönkre ment, nem töltötte az akumlátort, elindulni eltudtam vele, de az út felénél se jártam, felvillant minden és leállt az autó. Elektronikai zűrre gondoltam, de csak az akumlátor merült le. Elvittem megcsináltatni, nem is volt drága, aztán megint jó lett minden. Kérdező nálad is tuti ez a baj. Próbáld beindítani az autót és 2-esben közlekedj vele, mint a bicikli dinamó, úgy egy ideig mehetsz vele míg meg nem csináltatod. Vagy a szervizig. Én is közlekedtem vele így 2 napot, mert kellett a kocsi a dolgaimhoz. Többet evett, de legalább tudtam használni és nem károsodott semmi.
2013. jan. 12. 19:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Jah meg ha sikerül beindítani, üresben nyomkodd a gázt. Ha ettől eltűniik az alacsony feszültséget jelző akumlátor jel, akkor egyértelműen generátor. Sajnos az a probléma, hogy az autók genetorját nem szokták nézegetni, aztán tart ameddig tart. Nálam is ez volt a gond.
2013. jan. 12. 19:40
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jan. 12. 19:52
 10/18 szokratesz ***** válasza:
Na akkor hogy is kapcsolod ki az ABS-t?
2013. jan. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!