Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tapasztalatotok és...

Milyen tapasztalatotok és véleményetek van a Suzuki Wagon R+ autóról?

Figyelt kérdés

Fogyasztás, megbízhatóság, kényelem, pakolhatóság, vezethetőség stb.

Gondolkodom egy ilyen autó vásárlásán és ehhez szeretnék infókat.

Előre is köszönöm.

2013. jan. 11. 10:49
 1/10 Takumi ***** válasza:
71%
CSak vezettem pár kilómétert. A motor nekem gyenge, a futómű is elég hervadt, elöl még talán elviselhető, hátul kevésbé, a csomagtér kicsi. Megbízható. 1.3-as motor volt.
2013. jan. 11. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Nekem egy 2004-es VVT motoros 93le. van.Nagyon szeretem én is és a család is.Megbízható,kényelemes,jó vezetni, van benne szervókormány,ABS,légzsák,elektromos kütyük stb....

A csomagtartót egy mozdulattal meg lehet növelni akkorára,hogy egy mosógép simán elfér benne,egyszer 200 kg vasat vittem vele.1 éve van nálam,előtte sokkal komolyabb autóim voltak ,de született egy gyerkőc és másra kellett a pénz.A baba kocsi állítva elfér a csomagtartóban,nem kell szenvedni vele mint a legtöbb autónál.Nyáron rengeteget kirándultunk vele Balatonra és simán bírta az öt személyt és a csomagokat.130 km az utazó sebessége.

Összességében kellemes csalódás volt az autó,sokkal rosszabbra számítottam.Egyetlen negatívumot vettem észre,hogy erős szélben,ország úton 100 km felett kicsit imbolyog a magas építése miatt.Igazából városi használatra tervezték ott érzi igazán jól magát.Én 400 ezer Ft-ért vettem,pici esztétikai hibával(sárvédő meg volt horpadva)

2003 .10 hó előtti WagonR -ek még a régi 76le motorral vannak gyártva,ezeket nem ismerem.Azt hallottam,hogy az 1.0 nagyon gyenge ehhez a karosszériához,azt messzire el kell kerülni.Remélem segítettem.

2013. jan. 11. 13:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

1298 cm3 és 76 LE az kevés ehhez az autóhoz? Nem akarok versenyezni, csak normálisan közlekedni vele :)

2013. jan. 11. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy rosszabbul megy, mint az én 55 lovas swiftem. És normál közlekedésre az is tökéletesen megfelel. Ha kell, gyorsul rendesen.
2013. jan. 11. 14:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2013. jan. 12. 06:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 1.0 Swiftnél és az 1.3 Wagon R-nél azért rosszabb az 1.0 Wagon R, mert a WR kb. 150-200kg-mal nehezebb, mint a Swift és a légellenállása is nagyobb! Ezért tűnik gyengébbnek a WR-ben az 1.0 motor. És persze ezért is fogyaszt többet, mint az 1.0 Swift. :)
2013. jan. 12. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:

A 93 LE. nagyobb fordulaton picit jobban húz,mint a 76 le-s.Ennyi a különbség.Plussz a VVT motor korszerűbb,újabb fejlesztés és már láncos meghajtású.Más különbség nincs a két motor között.Fogyasztásuk egyforma.

Viszont a 76 le-s mellett szól,hogy olcsóbb hozzá az alkatrész,mint a VVT motoroshoz.

2013. jan. 12. 15:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeket jó tudni :-)
2013. jan. 13. 14:24
 9/10 Bajer ***** válasza:
Nem sok vele a költség ha 15 ezrenként megkapja az olajat, szűrőket. Vezetni finoman kell, nem szereti a gyors kanyarvételt, az oldalszelet. Rohadásra immunis, lehet a szabadban tartani télen, nyáron. 16 órás folyamatos utazást zokszó nélkül bír kánikulában.
2016. máj. 2. 10:25
 10/10 anonim válasza:
2005 januári forgalomba helyezésű az enyém, az utolsó darabok között van. Nagyon jó kis autó, városba tökéletes. A csomagteret meg lehet növelni, de egyébként is elég lehet. Elegendő a hely elől, és hátul is, bár egy 180 centis embernek már szűkös lehet. Van benne légzsák, klíma, szervokormány, abs, esp, szóval összességében a szükséges dolgok enne vannak. Nem a legmodernebb, nem a legszebb, de abszolút megbízható, keveset fogyaszt, kicsi a szervízköltsége és ha el is romlik, akkor is van kismillió a bontóban, nem olyan nagy pénzért. A régebbi motorok elnyűhetetlenek voltak, azt mondják, ez az újabb vvti már nem, de 14 éves autóm van, és az égvilágon semmi baja. Mondjuk jó fogás volt, amikor véve lett, mert 5 évesen 80 ezer kilóméterrel. :)
2019. ápr. 14. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!