Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek, tapasztalat...

Mi a véleményetek, tapasztalatotok a SUZUKI Liana-ról?

Figyelt kérdés
1.6 motor,benzines,2OO2-es kiadás,1O3 LE.Megér 24OO-3OOO eurót szerintetek?
2011. jan. 31. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó autó, nekem 1.6 2003-as liana van type3 amin már nincs külön vízhőfokmérő a benzinmérő mellett, a 2002-es valszeg type2 amin még van, de ezenkívül nincs különbség. Nagyon megbízható, nagyon tud menni és tekintélye is van, nem egy tömegautó, elég ritka az utakon. kb 6-7 a fogyasztás

Ha jó állapotban van megéri ennyiért és még számold hozzá a forgalomba helyezést is, regadója kb 250 ezer

2011. jan. 31. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb mint a hasonló kategóriás francia, olasz, koreai autók, hatalmas hely van benne, csak olaj meg benzin kell bele és megy, felszereltsége is kitűnő, sok mai autó is megirigyelné.
2011. jan. 31. 10:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Németországban lakunk,itt szeretnénk megvásárolni.Van egy németjuhász kutyánk,szerinted a csomagtartóban elférne?Esetleg nem tudod a méreteit a csomagtartónak?Űrtartalma olvastam,hogy valami 3OO liter,de engem inkább külön érdekelne a hosszúság-szélesség-magasság.És ne haragudj,hogy igy letámadtalak a kérdéseimmel.
2011. jan. 31. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor kombit akarsz venni. Nekem sedan-om van, annak elég nagy a csomagtartója de kutyát abba nem lehetne tenni. Kombihoz még nem volt szerencsém de a kombinak biztos hogy nagyobb, ha kiveszed a kalaptartóját biztosan elfér a kutya is.

Ha van még kérdésed a liana klubbosok szívesen válaszolnak: [link]

[link]

2011. jan. 31. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
A-ból B-be jó autó. Futáskultúrája, formaterve, felhasznált anyagai minőségi csapnivaló.
2011. jan. 31. 10:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Sajnos nem csak a francia,olasz stb.autóknak romlott a minősége,hanem a németeknek is.Azonkivül a német autók ugyanabban a felszereltségben és évjáratban sokkal drágábbak.Max.15OOO-2OOOO km-t kellene menni vele egy évben.Megtetszett ez az autó,csak nem nagyon ismerjük,ezért kértem itt is véleményeket.
2011. jan. 31. 10:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen,csak kombit.
2011. jan. 31. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
2011. jan. 31. 10:24
 9/10 anonim ***** válasza:
ez már 2004-es a "ráncfelvarrott" liana
2011. jan. 31. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
jó autó
2021. febr. 6. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!