Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sport motor szervízköltségek?

Sport motor szervízköltségek?

Figyelt kérdés

nem tudom eldönteni hogy cross motor,vagy sport motor érdekel-e jobban.

viszont ma olvastam,hogy a 2 ütemű cross-nak nagyon nagy a szervízköltsége,

azt viszont nem tudom hogy mi a helyzet pl : egy 250-es honda sport motorral ( nem cross,hanem sport motorra gondolok )

2013. jan. 11. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Cross motorok mind üzemórásak, és kizárólag elzárt magánterületen használható pl cross pálya) Szervízköltsége igen magas. Egy utcai sportmotornak kevesebb a szervíz költsége, viszont van átírási illeték, eredetvizsga, teljesítmény adó, biztosítás stb.
2013. jan. 11. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:

egy 250-es hondával is lehet szívni,de a crossokkal még többet.

Ha utcai használatra ,meg kanyarvadászatra kell akkor egy túragép is megteszi,és azok is nagyon jól mennek és gyorsulnak.

2013. jan. 11. 10:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Először is azt döntsd el hogy hol szeretnél motorozni! Közúton vagy terepen? Melyik áll közelebb hozzád?Szervízköltségben egy Cross motor költségesebb.
2013. jan. 11. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Egy crossmotort hiába veszel meg, nem tudsz vele menni sehova, csak pályán, vagy mezőn, utcán nem. Meg üzemórás, ha ezzel járnál sokat, havonta kéne furatni a motort, ráadásul jó sokat fogyaszt. Egy sportmotorra nem kell olyan sokat költeni, elvileg csak olajcserére kell szervizbe vinni, de persze szoktak adódni egyéb problémák, de szerintem nem olyan drága egy 250-est fenntartani.
2013. jan. 11. 11:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem.... Én nagyon szeretem a sebességet szóval inkább sport motort veszek... 250 es honda kb mennyit megy? Gondolom sok mindentől függ
2013. jan. 11. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy régebbi Honda CBR250 is megy legalább 170-et, de simán akár többet is.
2013. jan. 11. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha rám hallgatsz 250 es sportmotort nem veszel,pláne ha az sor 4-es! 1 mert szérforogja magát,és az alkatrész elég húzós, 2 elég sokat eszik, 3 kimotorozod pár hét alatt! Minimum 400 ccm-el kezdj!
2013. jan. 11. 15:02
 8/10 A kérdező kommentje:

A 400 as nem lessz túl nagy nekem kezdésnek?

Ja ha jól tudom most már 24 éves kortól lehet csak nagymotorra jogsit szerezni, és én csak 19 vagyok

2013. jan. 11. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Jaaa,azt nem tudtam hogy teljesen kezdő vagy! Akkor is ha 250 es vagy 1 vagy 2 hengeres valamit vegyél! Aztán jöhet nagyobb!
2013. jan. 11. 15:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Most van az a2 kategória amivel 18-tól teheted le a vizsgát az asszem 400ccm től jó ha jól emlékszem ,és annyi hogy szerintem előre meg kell venni a protektorokat.

A Hondáról pedig annyit írnék hogy minden oszlopra jut egy Hondás,szóval ezek nagyon jó kis gépek,de könnyen meg is halhatsz velük,és ha olyan motort akarsz amivel nem kell sokat kínlódni szervíz ügyileg akkor jobb egy 400-sal menni.De ha sportnak szánod akkor menj el külön órákra pestre ,megtanítanak mindenre jópénzért de viszont enm fogsz rögtön meghalni.

2013. jan. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!