Sport motor szervízköltségek?
nem tudom eldönteni hogy cross motor,vagy sport motor érdekel-e jobban.
viszont ma olvastam,hogy a 2 ütemű cross-nak nagyon nagy a szervízköltsége,
azt viszont nem tudom hogy mi a helyzet pl : egy 250-es honda sport motorral ( nem cross,hanem sport motorra gondolok )
egy 250-es hondával is lehet szívni,de a crossokkal még többet.
Ha utcai használatra ,meg kanyarvadászatra kell akkor egy túragép is megteszi,és azok is nagyon jól mennek és gyorsulnak.
A 400 as nem lessz túl nagy nekem kezdésnek?
Ja ha jól tudom most már 24 éves kortól lehet csak nagymotorra jogsit szerezni, és én csak 19 vagyok
Most van az a2 kategória amivel 18-tól teheted le a vizsgát az asszem 400ccm től jó ha jól emlékszem ,és annyi hogy szerintem előre meg kell venni a protektorokat.
A Hondáról pedig annyit írnék hogy minden oszlopra jut egy Hondás,szóval ezek nagyon jó kis gépek,de könnyen meg is halhatsz velük,és ha olyan motort akarsz amivel nem kell sokat kínlódni szervíz ügyileg akkor jobb egy 400-sal menni.De ha sportnak szánod akkor menj el külön órákra pestre ,megtanítanak mindenre jópénzért de viszont enm fogsz rögtön meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!