Szerintetek ciki egy 2006-os BMW-vel járni?
Szerintem ez a kérdés ami ciki...
De ha apucinak van pénze rád, vegyél valami újabbat...
Én egy 1990-es 190-es mercivel járok. Nem ciki egyáltalán.
Szerintem nem ciki, én valahogy másképp fogalmaznék, de nem találok rá megfelelő szót.
Arra akarok kilyukadni, hogy a színes bőrűek, alvilági emberek, nálunk sajnos lelakták a márkát. Így hiába vetted te becsületes pénzből akkor is beskatulyáznak.
Én nem vennék Magyarországon BMW-t, meg nem is igazán tetszenek.
LOL.....
Az én kis drága bömim ' 94- es. De baromira nemérzem cikinek, akkor lenne az ,ha a rozsda felzabálta volna, és kiesne a kereke kanyarban XD. Az sem a kocsi hibája lenne hanem az enyém....
# 16/18 ma 13:35!
Én szidom a bmw-seket,de nem azért mert hétköznapi olcsó autóm van!
Akkora gyépés aki azt hiszi hogy azért szidjuk mert irigyek vagyunk.A nagy ló---szt!!!
Engemet soha nem érdekelt hogy más milyen kocsival járkál ,egyet viszont tapasztalatból mondhatok,általában akinek bmw-je van(direkt a kisbetű) az versenypályának nézi az utakat.Érdekes módon mindig csak a bmw-sek miatt kell lassítanom legtöbbször mikor szemből előznek.Mikor motorral megyek kimondottan oda kell rájuk figyelnem mert a tükröket nem ismerik és simán rám húzzák az autót(tisztelet a kivételnek).
Itt valamelyik elöző is írta hogy cigányok is már azzal járnak,nos ebben is akad valami ,mert ilyet úgyis az vesz aki összelopja vagy csalja a pénzt vagy gazdag apuciék odaadják a lét rá,kevés az olyan ember aki tényleg megdolgozik érte és ha neked ilyen kételyeid vannak mint ez a kérdés akkor az már rég rossz!!!
"A kérdező kommentje:
Engem mindig érdekelt mások mit gondolnak. De te veheted magadnak. Nem vagyunk egyformák."
Látod, ez a ciki. Ez a kínos megfelelni vágyás, hogy esetleg nem leszel "valaki" az emberek szemében, mert már 6 éves a bömbi. Sajnállak, mert arra költenéd a milliókat, hogy megjelenj a pénzért vett látszatban.
Aki pedig téged az alapján ítélne meg hogy milyen autóból szállsz ki, ugyanúgy nélkülözi az intelligenciát, mint az, aki ezen a gondolaton rágódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!