Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ciki egy 2006-os...

Szerintetek ciki egy 2006-os BMW-vel járni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 08:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mi nemrég vettünk egy 2002-es 320d BMW-t. 2 milla + fél a szervízköltségek miatt. De attól az még egy BMW, ez sosem lesz gáz.
2013. jan. 11. 11:34
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a kérdés ami ciki...

De ha apucinak van pénze rád, vegyél valami újabbat...

Én egy 1990-es 190-es mercivel járok. Nem ciki egyáltalán.

2013. jan. 11. 11:42
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát... ...attól függ milyen , de szerintem tuti ciki. Azt tanácsolom add el! Tegnap hallgattam egy új BMW-t, aminek olyan halkan járt a diesel motorja, mint egy benzinesé. Na most akinek ennél hangosabb az szerintem adja el, mer az a ciki. Én egy indítványt is kérvényeztem a parlamentnél.
2013. jan. 11. 11:45
 14/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki, én valahogy másképp fogalmaznék, de nem találok rá megfelelő szót.

Arra akarok kilyukadni, hogy a színes bőrűek, alvilági emberek, nálunk sajnos lelakták a márkát. Így hiába vetted te becsületes pénzből akkor is beskatulyáznak.

Én nem vennék Magyarországon BMW-t, meg nem is igazán tetszenek.

2013. jan. 11. 12:42
 15/26 A kérdező kommentje:
Úgy tudtam a cigányok kocsija a Merci. Nem a BMW.
2013. jan. 11. 13:27
 16/26 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már, ez hülyeség, a cigányok is olyan autót vesznek, amilyet akarnak, meg mindenki olyat vesz, amilyet akar. Hogy ki mit gondol rólam, nem érdekel. Engem az idegesit, hogy a sok városi kisautósok szidják meg utálják a legjobban ezeket a márkákat, sőt, egyenesen lenéznek, amiért én egy drágább és erősebb autóval járok, de én soha nem néztem le senkit, amiért olcsóbb autója van. Attól, hogy megelőzök egy ilyen kisautót főúton vagy pályán, még nem nézem le őket. És nem érzem cikinek, hogy milyen autóval járok, szerintem az a ciki, hogy sokan a másikat kritizálják, hogy milyen autót vett és hogy jár vele. Gondolom a kérdezőnek is voltak ilyen negativ tapasztalatai, és azért gondolja, hogy ciki ilyen autóval járni.
2013. jan. 11. 13:35
 17/26 anonim ***** válasza:
A Merci,és a Bmw is kolompárék kedvelt autómárkája lett..
2013. jan. 11. 13:44
 18/26 anonim ***** válasza:

LOL.....

Az én kis drága bömim ' 94- es. De baromira nemérzem cikinek, akkor lenne az ,ha a rozsda felzabálta volna, és kiesne a kereke kanyarban XD. Az sem a kocsi hibája lenne hanem az enyém....

2013. jan. 11. 16:40
 19/26 anonim ***** válasza:

# 16/18 ma 13:35!

Én szidom a bmw-seket,de nem azért mert hétköznapi olcsó autóm van!

Akkora gyépés aki azt hiszi hogy azért szidjuk mert irigyek vagyunk.A nagy ló---szt!!!

Engemet soha nem érdekelt hogy más milyen kocsival járkál ,egyet viszont tapasztalatból mondhatok,általában akinek bmw-je van(direkt a kisbetű) az versenypályának nézi az utakat.Érdekes módon mindig csak a bmw-sek miatt kell lassítanom legtöbbször mikor szemből előznek.Mikor motorral megyek kimondottan oda kell rájuk figyelnem mert a tükröket nem ismerik és simán rám húzzák az autót(tisztelet a kivételnek).

Itt valamelyik elöző is írta hogy cigányok is már azzal járnak,nos ebben is akad valami ,mert ilyet úgyis az vesz aki összelopja vagy csalja a pénzt vagy gazdag apuciék odaadják a lét rá,kevés az olyan ember aki tényleg megdolgozik érte és ha neked ilyen kételyeid vannak mint ez a kérdés akkor az már rég rossz!!!

2013. jan. 11. 19:32
 20/26 gomzoli ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Engem mindig érdekelt mások mit gondolnak. De te veheted magadnak. Nem vagyunk egyformák."

Látod, ez a ciki. Ez a kínos megfelelni vágyás, hogy esetleg nem leszel "valaki" az emberek szemében, mert már 6 éves a bömbi. Sajnállak, mert arra költenéd a milliókat, hogy megjelenj a pénzért vett látszatban.

Aki pedig téged az alapján ítélne meg hogy milyen autóból szállsz ki, ugyanúgy nélkülözi az intelligenciát, mint az, aki ezen a gondolaton rágódik.

2013. jan. 11. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!