Melyiket választanátok: Suzuzki Swift vagy egy pár évvel idősebb Opel Astra?
Köszi a választ. Az Astrát én is erősebbnek gondolom.
Tudod, mint a viccben: Két ember dolgozik a Suzuki gyárban. Az egyik hajtogat, a másik ragaszt :)
Hát én meg nem a kort nézném hanem a futott KMet...
Mert egy 93as astra jóesélyel lehet egy papáé, vagy mamáé, akik békében nyugszanak, viszont a 95ös (már második) szériás suzuki a tipikus pizzafutár autó, és abból bizony én még nem találtam megkímélt állapotút..
(tudom a g astra volt a magyar autóklubb kocsija, meg a rendőrségé is...) viszont azok közül jobb esélyel fogsz ki egy kevesebbet futott, jól karbantartott példányt amivel nem lesz bajod.
(a 95 ös 2 genes swiftekről meg kíméljen meg az atyaúristen!)
ezt kár volt megkérdezni.
PERSZE HOGY AZ ASTRA!!!Nekem volt már 1000 ccm3 Suzukim.Neki csúsztam /télen/ egy villany oszlopnak és olyan kár lett belőle hogy nem tudtam volna megfizetni ja és sz*rr* ört az eleje!!!Mondjuk Astrám nem volt de Kollégámnak volt egy 2 es GOLFJA.Pont a vezetői oldalról mentek bele és mondjuk a két ajtaja meg a küszöb szétment de egy karcolás nélkül szállt ki.Suzukival nem biztos hogy ilyen szerencséje lett volna.
Szóval inkább a Német autó vagy bármi más!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!