Az X17DT jó motornak számít? Vannak gyakrabban előforduló hibái? Kb mennyi km-t lehetne beletenni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 09:59
1/4 anonim válasza:
Ez bizony az 1.7-es Isuzu diesel, normál használat mellett minimum félmillió belemegy megbontás nélkül, de több is elképzelhető. Izzítógyertyát meg a kötelezőket kell cserélni, más baja nem szokott lenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Turboja kb mennyit bír? Érdemes bele bontottat venni, ha gond ven vele, mert olyat szoktam látni állítólag jó állapotban 30000 ft-tol.
2013. jan. 10. 10:07
3/4 anonim válasza:
Tényleg egy piszkosul jól sikerült széria. De hát az Isuzu ebben nagy, a diesel motorokban. Ahogy előttem is írják.
Használt turbót csak akkor érdemes venni, ha jó állapotú. Legjobb a működő, kipróbált autóról leszerelni.
Beszerelés előtt meg kell vizsgálni, ki kell deríteni, hogy az előző turbó mi miatt unta el magát. Ha minden jó, akkor olaj és szűrők cseréje után mehet bele. Egyáltalán nem haszontalan még ilyenkor is egy olajnyomást mérni, ráadásul magánál a turbónál.
Általában 2-3 turbót szoktak elfogyasztani pár hónap alatt, míg rájönnek, hogy a turbó meghibásodás általában csak okozat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sok bontó ad egy hét beszerelési garanciát is, ahogy olvastam.
2013. jan. 10. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!