Aprilia Leonardo 250ccm vagy Gilera Runner fxr 180ccm?
Én a Leóra szavazok!
Tény h nem annyira agresszíven gyorsul 0-50ig, de innentől -óra szerint- pikpakk 150-en van. Rekord fogyasztásom 3.74l/100km, 120as utazóval egy 2*250km-es túrán... Inenzív csapatáskor sem kajál 4.5-nél többet. Tény h elég sok leó eszi az olajat, de amíg töltikézel utána addig nem lesz baj. Runneren még nem ültem, de ami robogókkal mentem azoknak a futóművétől egyenesen féltem időnként, leó nagyon szereti a sportos kanyarvadászást, robogóhoz mérten kiváló futóműve van. Sztem innen indul a sportrobogó, ez alatt csak libakergetők vannak.
Runnerről nincs tapasztalatom, 2T meg kell a f@sznak.
(fos az aksim, nekem bikakábel van az éjjeliszekrény méretű ülés alatti rekeszben, ez megnyugtat berugókar híján...)
Szal szerintem igen jó robogó crúzerkedni és ha bebújok a plexim mögé és megszorítom a jobb markomat kis sportmoci fíling kap el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!