Mit gondoltok? Sima segédmotoros jogsival necces nagytestű robogóval menni? Pl:aprilia leonardo 150, vagy gilera runner 180?
Figyelt kérdés
Nyilván már nem vagyok kezdő motoros és ,úgy értem
hogy észre veszik-e a sünök hogy kelleténél nagyobb a motor és ha igen akkor milyen kemény a bünti?
2010. nov. 20. 21:44
1/7 anonim válasza:
Észreveszik, ha akarják. Ha feljelent, akkor 30 ezer kb..
2/7 haverka válasza:
nagyon segbe raknának mert az közokiríthamisítás lenne ha a motorról adásvételit írtok meg ha van rajta biztosítás akkor biztosítási csalás lenne tehát ez nem jó ötlet szentem énis vaciláltam rajta de inkább vettem 50est
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
ez elég szomorú:(
2010. nov. 22. 15:45
4/7 haverka válasza:
hát igen sjanos nagyon szomorú énis szeretnék nagyobb teljesítményt dehát nem éri meg kockáztatni ÉN SZERINTEM
5/7 anonim válasza:
Sose feledd, hogy vannak még hülyék a világon! :) Osztálytársam segédmotoros jogsival 250-es 4t Aprilia Leonardo-t vezetett, 130-al az Üllőin, meg a villamossínek közt a nagykörúton. Egyszer egykerekezés közben kapcsolták le, annyit mondott, hogy ez 4T 70-es. Megegyeztek a rendőrrel egy záróvonal átlépéses csekkben :D
6/7 anonim válasza:
:D jó ez az uccsó sztori :D
amúgy minden rendőr függő, meg hogy mennyire tudod kimagyarázni magad. Ha mindig mindenből, akkor itt is menni fog. de már a 150 esnek is elég mély hangja van.
7/7 anonim válasza:
magyarázhatod, ha akar úgy is meg fog büntetni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!