Ma kinéztem egy 307es Peugeot-t, ezek mennyire jó kocsik?
2005-ös. 1.4 16V. Ismerem is távolabbról, a tulajt.
első gazdás.
Akkor jó maradjatok a szar francia kocsiknál , engem nem zavar :/ De vékonyabb lemezből készítik mint egy németet. (Persze ez nem feltétlen pözsó, nem csak ez az egy autó francia, ott a citroen, renault (renault avantime műanyagból készült )
Ja és én nem dicsekednék azzal, hogy nem kötöttem be magamat:)
Van minden típusban bizonyára rossza széria.
Pl az audiknál 2001-2003-tól az elektromos hiba legalább olyan súlyos gond mint a francia "szaroknál", BMW-nél szintén. A taxis rokonom, E-s mercijéről ne is beszéljünk.
Szerintem, most csak a különböző autószerelők véleményéből kiindulva, a következő a szitu:
2000-es évek után olyan elektromos cuccok lettek beépítve az új autókba, modellváltás után, melyek még nem voltak sorozatérettek....
Azon autók, amik viszonylag egyszerűbb elektronikával rendelkeznek, és még hozzá német vagy japán gyártmányok lehet h a 4-500000-et is megfutják hiba nélkül.
A 3F azaz Franciák-Fiatok-Fordok lehet a második vonalat képviseli kevesebbet futnak hiba nélkül. Olcsóbb anyagokból épülnek ezért olcsóbbak is. Kevesebbre vannak tervezve.
A rohamos fejlesztés-versengés meg az elektronikában a nagyoknál megbosszulja magát.
Én azért vettem meg az 1.4-es pizsót, mert városban használom, ide nem kell 1.6-os.
És leszarom az arcoskodást, engem ez nem hoz lázba.
Egy darabig jó lesz, ehhez nem kellett hitel nekem kizárólag ez a fontos. Amíg mások villognak a csocsi verdával pengetik a zsi....bankoknak a havi jattot.
:))) Nekem egyenlőre ez megteszi, majd ha kell nagyobb, és lesz lóvé, akkor váltok valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!