Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma kinéztem egy 307es Peugeot-...

Ma kinéztem egy 307es Peugeot-t, ezek mennyire jó kocsik?

Figyelt kérdés

2005-ös. 1.4 16V. Ismerem is távolabbról, a tulajt.

első gazdás.

2013. jan. 8. 00:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Uram isten csak nevetni tudok a válaszaitokon... Na először is nekem 2001-es 307-esem van 1.6 benzin és egy kis elektronikai hibán kívül (ami tény és való hogy francia autókon gyakori probléma) semmi baj nincs vele,vagyis volt mert 3 hónapja csúnyán összetörtem szegényt. 130-al nemsikerült bevennem egy kanyart és ahoz képest hogy be sem voltam kötve nagyon jól egyben maradt a peugeot. Voltam peugeot bontóba és láttam kettévágott 307 karosszériát szóval aki azt állítja hogy vékony lemezből készült az viccel vagy haudik. A bontós pali szerint is a legmasszívabb francia autó a 307. Ezt a 4 csillagos NCAP törésteszt is alátámaszthatja. Ebben az árkategóriában nem fogsz még egy ilyen autót találni ami kényelmes,viszonylag tágas,igényes, és nagyjából megbízható. Engem még nem hagyott cserben pedig már 177-ezer van benne (70-el vettem) néhány kissebb javítást kellett rajta végezni de most őszintén melyik autó nem romlik? Az autók legyen peugeot,opel,ford,toyota vagy bármi az romlik és költeni kell rá ez ezzel jár.Aki nagyon megbízható járművet keres az biciklizzen azon nemsok minden tud elromlani. Én most 400ezer forintot fogok rákölteni mert szeretem és nem adnám semmi péénzért.Viszon én az 1.4-eset nem ajánlanám mert magasság fordulatszámon dolgozik-többet pörög-gyorsabban kopik és mivel többet pörög hiába kissebb kb ugyanannyi a fogyasztása mint az 1.6-nak viszon lényegesen gyengébb.
2013. jan. 29. 03:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Akkor jó maradjatok a szar francia kocsiknál , engem nem zavar :/ De vékonyabb lemezből készítik mint egy németet. (Persze ez nem feltétlen pözsó, nem csak ez az egy autó francia, ott a citroen, renault (renault avantime műanyagból készült )

Ja és én nem dicsekednék azzal, hogy nem kötöttem be magamat:)

2013. jan. 29. 14:35
 23/26 A kérdező kommentje:

Van minden típusban bizonyára rossza széria.

Pl az audiknál 2001-2003-tól az elektromos hiba legalább olyan súlyos gond mint a francia "szaroknál", BMW-nél szintén. A taxis rokonom, E-s mercijéről ne is beszéljünk.

Szerintem, most csak a különböző autószerelők véleményéből kiindulva, a következő a szitu:

2000-es évek után olyan elektromos cuccok lettek beépítve az új autókba, modellváltás után, melyek még nem voltak sorozatérettek....

Azon autók, amik viszonylag egyszerűbb elektronikával rendelkeznek, és még hozzá német vagy japán gyártmányok lehet h a 4-500000-et is megfutják hiba nélkül.

A 3F azaz Franciák-Fiatok-Fordok lehet a második vonalat képviseli kevesebbet futnak hiba nélkül. Olcsóbb anyagokból épülnek ezért olcsóbbak is. Kevesebbre vannak tervezve.

A rohamos fejlesztés-versengés meg az elektronikában a nagyoknál megbosszulja magát.

Én azért vettem meg az 1.4-es pizsót, mert városban használom, ide nem kell 1.6-os.

És leszarom az arcoskodást, engem ez nem hoz lázba.

Egy darabig jó lesz, ehhez nem kellett hitel nekem kizárólag ez a fontos. Amíg mások villognak a csocsi verdával pengetik a zsi....bankoknak a havi jattot.

:))) Nekem egyenlőre ez megteszi, majd ha kell nagyobb, és lesz lóvé, akkor váltok valamire.

2013. jan. 29. 20:20
 24/26 anonim ***** válasza:
persze ez csupán ízlések és pofonok én csak azt mondtam hogyha ugyanannyiba kerül és a fenntartása is ugyanannyi kb akkor én a nagyobb motor mellett teszem le a voksot de természetesen attól függ kinek mire kell mert városi autónak tökéletesen jó még az annál kissebb is csak sajnos pályahasználatnál szétpörgi az agyát de nyilván ha nem pályáázol nincs gond. És egyébként nem dicsekedni akartam azzal hogy nemvoltam bekötve csupány azt szerettem volna bizonygatni hogy öv nélkül is ekkora sebességnél teljes mértékben megvédett az autó és egyébként ssem vagyok a biztonsági öv híve mivel sok balesetnél pontosan az öv okozza az emberek halálát sok esetnél viszon a hiánya. szóval sztem mindenki szive joga hogy beköti magát vagy sem.
2013. febr. 1. 02:46
 25/26 anonim ***** válasza:
jaa és egyébként jól mondtad a lényeg hogy ne tartozz vele senkinek mert énis belementem aztán 7évig fizettem a svájci alapú sza.ságotés buktam 1 misit de mire kifizettem már 1 misit sem ért az autó :) az az autó neked pici hibákkal ha figyelgetsz rá nagyon sokáig hálás lesz elhiheted :)
2013. febr. 1. 02:50
 26/26 Milan1909 ***** válasza:
Nekem féléve van meg, 6 éves, 199 ezer km-rel vettem, most 205 ezer van benne, hibátlan, semmi baja, nem is zörög. még csak egy olajcsrére költöttem, másra nem!
2013. márc. 21. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!